Hvordan til at bygge et brændeskur Off Garage

December 18

Når du har brug for lidt ekstra lagerplads til din samling af ting, og du ikke ønsker at gå på bekostning af leje en self-storage-enhed, er opbygning af et træ, kaste i din værftet et godt alternativ. Hvis du kan bygge det ud af din garage som en slags lean til enheden, er en anden fordel, at bagvæggen ikke er udsat for så meget af elementerne, som resten af skuret vil være. En stald bygget ud af en anden struktur kaldes ofte en "Lean" skur.

Instruktioner

•Vælg placeringen af lean til at kaste. Området bør være niveau og uden forhindringer. Rydde området grundigt, hvis hindringer kan fjernes.

•Lay to massivt betonblokke på hvert hjørne af området for skuret. Indstil en slagge blok i hvert hjørne på toppen af de konkrete blokke. Lå en af presset behandlet fire fod med fire tommer post på toppen af aske blokke. Bruge en fire-fods niveau til at sikre blokke sidder niveau. Hvis de ikke er, skal du bruge en gummihammer til at foretage justeringer. Bruge de resterende stillinger til at oprette en kvadratisk ramme på toppen af aske blokke. Sikre hvert hjørne af ramme indlæg med fladt beslag.

•Frame gulvet ved hjælp af 2 af 4s placeret hver 18 inches. Bruge en indramning sømpistol, sikre 2 af 4s til 4 af 4 træ indlæg. Sæt 3/4 tommer krydsfiner på toppen af rammen gulv og bruge indramning sømpistol til at fastgøre den til 2 af 4s.

•Frame vægge på bagsiden af struktur over garagen. Sikre en 2 af 8 til den bageste hjørne af skuret ved hjælp af et hjørne beslag og Tømrer skruer. Måle off to fødder fra den bageste hjørne og sikre en anden 2 af 8 med et hjørne beslag og Tømrer skruer til området bagvæggen. Gentag denne procedure i den anden bageste hjørne og sikre to flere 2 af 8s.

•Frame vægge af forsiden af strukturen. Indstille en 2 af 6 planke oprejst i det forreste hjørne af skuret og bruge et hjørne beslag og skruer. Gentag for den anden forreste hjørne af skuret. Disse skal flugte med 2 af 8s i den del af skuret. Sikre en 2 af 6 i midten af venstre og højre side væg ramme med en indramning sømpistol.

•Installer dørkarmen ind i fronten af skuret. Placer dørkarmen i midten af den forreste del af væggen og bruge 2 af 4s skåret til døren du valgte at ramme det i specifikke størrelse. Ved hjælp af en pre hang dør allerede i en ramme vil kraftigt reducere mængden af tid brugt på denne akkord.

•Sæt paneler af 1/2 tommer CDX krydsfiner struktur til at tjene som bagvæggen udenfor bag. Sikre paneler på plads ved hjælp af indramning pistol.

•Frame til tagdækning. Søm en 2 af 8 til at passe over den forreste ramme på toppen af de fire 2 af 6's du installeret tidligere. Bruge et hjørne beslag på det ene hjørne af hver 2 af 6. Bruge fire fods niveau for at sikre 2 af 8 er niveau. Skære og passe en anden 2 af 6 til den øverste del af frames på hver sidevæg. Side væg rammer bør både nu ligner en stor rektangel dukkede op på sin smalle ende.

•Klippe ene hjørne af hver af de fire 2 af 4s, der kommer til at tjene som spær. Snittet skal på en 45 graders vinkel. Sikre den første spær med den afskårne ende vender mod forsiden af struktur til bagvæggen med en indramning pistol. Brug et lige beslag og skruer til at sikre de afskårne side, med afskårne side ned, til den forreste hjørne. Gentag denne procedure med tre flere 2 af 4s.

•Klippe den resterende 1/2 tommer CDX krydsfiner til at passe over spær og brug indramning pistol til at fastgøre den. Klip og Hæft en ark af 15 pund følte over krydsfiner. Korte eller søm asfalt tag helvedesild på taget til at gennemføre projektet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com