Hvordan til at de-clutter loftet

December 18

Hvordan til at de-clutter loftet

Almindeligt med en skrå loft, korte mure og små vinduer, er en kvist en ubehagelig og små rum, hvilket er grunden til det er som regel omdannet til et opbevaringsrum, der huser kasser, gamle redskaber og udstyr, holiday dekorationer og gamle klæder. Dog kan du behandle den rod, der har hobet i loftet i årtier og omdanne den rodet bunke ind i et rum, hvor alt er let at finde. Hverve familiemedlemmer til at hjælpe i løbet af processen, og gøre de udfordrende valg om hvad man skal holde og hvad man skal fjerne lettere.

Instruktioner

•Undersøg kvist at få en idé om mængden og typen af rod og hvor lang tid det vil tage for at organisere alt. Anslå, hvor mange dage og hvor mange timer hver dag, du skal bruge, afhængigt af størrelsen af rum og mængden af rod. Gå igennem elementerne, så du ved hvad du har.

•Brug handsker og en ansigt maske, hvis der er en masse støv, og grave ud alt fra kasserne. Med hjælp fra familiemedlemmer, begynder elementerne sorteres i tre bunker: ting at holde, ting at kaste ud og ting at donere eller sælge. Dine familiemedlemmer vil fortælle dig, hvilke bunker de elementer, de ejer bør sættes i. Være ærlig over for jer selv om de varer, du virkelig nødt til at holde. Når du er færdig, gennemgå hver bunke kritisk og sørg for, at varerne er sorteret korrekt.

•Sæt varerne du ønsker at kaste og donere eller sælge i separate tasker og mærke dem for at undgå forvirring. Tildele hjælpere at tage poserne nedenunder.

•Divide de emner, du ønsker at holde i separate bunker, såsom tøj, dekorationer, sportsudstyr og gamle fotos.

•Sæt elementer fra hver bunke i separat plast spande, poser eller papkasser. Label hver med sit indhold og tape eller binde sin top for at beskytte elementer inde fra støv og snavs. Afsat placeringer, sække og kasser.

•Rengør loftet grundigt for at fjerne støv, snavs og snavs. Feje eller støvsuge rummet og tørre ned vægge, hylder og andre anlæg, driftsmateriel. Sørg for vinduerne er åbne til at give ventilation under denne proces.

•Monter hylder og skabe på væggen for at gøre brug af lodrette mellemrum. Hænge cykler eller sportsudstyr fra solide kroge på væggene. Push tabeller eller reoler mod væggen til giver masser af opbevaring for emner. Hold i midten af loftet til at give nem adgang og bevægelighed.

Tips & advarsler

  • Undersøge varerne på dit loft hver par måneder, og smide ud, sælge eller donere elementer, du ikke har følt behovet for at bruge. Dette vil holde rummet ryddeligt og organiseret.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com