Ideer til udendørs balkon gulve

September 22

Ideer til udendørs balkon gulve

I en lejlighed eller ejerlejlighed, kan balkon være en yderst værdifuld funktion, da det kan være den kun udendørs rum, som du har. For at drage fuld fordel af din balkon, er det vigtigt at vælge den rigtige indretning og tilbehør. Især kan en kedelig, grå betongulv ødelægge hele stemningen på din balkon. Du kan pynte udseendet af din balkon med flere alternative gulv muligheder, der er nemme at installere, ideel til lejere og give en varm, hyggeligt føler så du nyde samværet og underholdende på din balkon.

Udendørs tæppe

En udendørs tæppe er en ideelle gulvbelægning mulighed for din balkon, hvis du vil tilføje farve og mønster til rummet. Det er normalt lavet af et syntetisk materiale, der kan rumme op godt til elementerne og ikke vokse mug eller meldug. Udendørs tæpper kommer i en række farver og mønstre, så du kan finde en stil, der matcher møbler på balkonen eller livens op udseendet af en trist konkrete. Fordi det kræver ingen installation, er det også en nem måde at skjule beskadiget eller farvet beton på en balkon sal.

Træ fliser

Hvis du foretrækker et varmt, naturligt udseende for dit altan gulvet, overveje træterrasse fliser. Du kan finde dem i forskellige træsorter, der kommer farves med en attraktiv midten af tonet finish, herunder teak, valnød og eukalyptus. Træterrasse fliser er også meget nemt at installere, fordi de simpelthen fastgøre sammen så ingen hardware eller værktøjer er nødvendige. Nogle fliser funktion enkle lameller, mens andre har et mere dekorativ diagonal design. Dog, du kan mikse og matche forskellige fliser til at oprette en one-of-a-kind mønster for din altan gulvet.

Stone flise

For et mere rustikt look på din altan, vælge en sten flisegulv. Ligesom træterrasse fliser, kan du finde sikringsanlæg stone flise systemer, som du simpelthen fastgøre sammen for at installere. Du kan vælge fra granit, skifer og porcelæn flise, som kommer i en vifte af jordfarver. Hvis du planlægger at installere Natursten fliser, men sørg for at balkon overfladen er helt glat, eller fliser kan klippe frem og tilbage og til sidst knæk.

Sammensatte flise

Hvis du foretrækker en grøn gulvbelægning mulighed for din balkon, kan sammensatte dæk fliser være valg for dig. Fliserne er lavet af en kombination af genanvendt træ fibre og genanvendt plast, så de ikke er sårbar over for insekter, fugt eller forfald som træ fliser er. Som træ og sten dæk fliser, kan du dog finde sammensatte fliser, der ikke kræver værktøj eller skruer til montering så de egner sig til gør-det-selv. Du kan finde dem i en række jorden tone nuancer som brun, tan og grå, og du kan blande nuancer for at skabe dekorative mønstre for din altan gulvet, såsom striber eller et skakternet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com