Min balje afløb er ikke at holde vandet

December 18

Min balje afløb er ikke at holde vandet

Indbygget afløb prop i dit badekar funktioner til at holde vand fra at gå ned i afløbet, medmindre du åbne proppen. Over tid, dog kan at proppen forsamling komme ud af justering eller endda kommer fra hinanden, hvilket betyder, at proppen bliver ikke længere fastholde vand i lukket stilling. Med de rette værktøjer og teknikker, kan du fjerne den proppen forsamling og rette problemet.

Instruktioner

•Sæt en vaskeklud over afløbet til at undgå at miste nogen dele. Brug en skruetrækker til at fjerne de skruer, der holder afløbet løftestang plade på siden af badekarret.

•Træk på håndtaget pladen fast indtil du fjerner kobling forsamlingen og cylinder forbundet til slutningen af koblingen. Hvis cylinderen ikke kommer ud med Hejseværk, indgå en fleksibel sensationsprægede værktøj i overløb afløb til at hente den.

•Udskift cylinder brik på loopes slutningen af kobling forsamling. Knivspids slutningen af koblingen lukket, ved hjælp af et par nåle-næse tænger. Sørg for der er ikke plads til cylinder stykke at glide ud igen.

•Coat cylinder stykke med vaseline. Spin låsemøtrikken på kobling montage mod uret, så drej den plast ærme mod uret, indtil koblingen strækker sig i længden en fjerdedel tomme. Twist låsemøtrikken med uret, indtil det stopper.

•Når koblingen, cylinder stykke først, tilbage i overløb afløb. Sikre løftestang pladen på plads ved hjælp af skruerne, så fyld karret med en tomme eller flere af vand. Luk afløb for at se, hvis du skal fjerne det og udvide kobling forsamlingen en anden kvartal tommer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com