Hvordan til sikkert fjerne cigaret røg oprustning fra møbler

May 5

Cigaretrøg er ikke kun farligt for dit helbred, det kan være farligt at dine ejendele. Hvis du ryger i dit hjem, du kan ikke mærke, men dine møbler er fastholde denne uigennemtrængelige lugt. Hvis du beslutter at stoppe med at ryge, for god eller i dit hjem, der er skridt du kan tage for at få dit hjem duftende frisk igen.

Instruktioner

•Afslut rygning i dit hjem for godt. Fjerne alle askebægre og lightere at fjerne fristelsen til at lyse op indendørs. Det kan hjælpe til at oprette en rygning område uden for dit hus med nogle græsplæne stole.

•Throw ud af noget kan udskiftes. Hvis du har sofaen dækker, kan du prøve at vaske dem, men smide puder kan være lidt vanskeligere. Hvis du har råd til, ville det være bedre at købe ny smide puder og gardiner. Hvis ikke du kan følge trinene for at hjælpe med at fjerne røg lugt fra dem.

•Steam rense alle møbler og tæpper. Du kan leje en god damp renere for en dag fra en bred vifte af narkotika eller isenkræmmere. Giver mulighed for møbler og tæpper til tørre efter Damprensning.

•Wash hvor som helst du se tobak eller nikotin rester. Ofte når en person ryger hjemme, vil væggene bevare et brunt eller gult skær nogle steder. Hvis du ser nogen områder, der ligner denne, bare vaske dem af med lidt fortyndet blegemiddel eller hvid eddike.

•Sprinkle en liberal mængde bagepulver på dine tæpper og møbler. Lad bagepulver sidde i fem-seks timer, eller natten over, så skal du blot støvsuger det op. Hvis du har ryger i dit hjem i mange år, gør dette til et par nætter, og også sat ud en skål med eddike natten over i din levende områder. Dette vil yderligere hjælpe dræbe lugt.

•Hold behandling af dit hjem hver anden dag ved sprøjtning møbler med stof desodorisering spray. Gøre dette en gang i morgen for at kontrollere lugt og holde det friske.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com