Hvordan man korrekt Winterize en gamle hjem

December 18

For at forberede den kolde årstid, bør du tjekke alle kroge og hjørne i dit hjem. Du absolut ønsker ikke at være uden for fastsættelse af en lækage rør eller fjerne tilstoppet afløb, når temperaturen er iskold. Hvis du har en gammel hjem, er du i højere risiko for nedbrud, hvilket er grunden til du skal vide, hvordan man korrekt winterize dit hus, så at du ikke behøver at bekymre dig, når vinteren kommer.

Instruktioner

•Drej på din vandvarmer til at kontrollere, at det fungerer. Varmeren er den vigtigste apparat i dit hjem i vinterhalvåret. Hvis det er brudt, er det faste straks.

•Climb på taget ved hjælp af bærbare stigen og tjek tagrender. Spørge nogen til at holde stigen for dig, så det ikke vil wobble. Fjern eventuelle tørrede blade i tagrenden og sted i en spand. Også kontrollere skorstenen for eventuelle revner og loose mursten. Fjern snavs blokerer din skorsten og læg dem i en spand. Vær forsigtig, når du er oppe på taget af et gammelt hus, da der kan være svage områder på taget.

•Kontrollér rør under kælderen for utætheder. Brug lommelygten, som Loftlys ikke er nok til at lyse op i hjørnerne. Også tjekke de rør, der er uden for huset. Du ved, at der er utætheder hvis der er en vandpyt på jorden, selv om det ikke regn sidst. Kalde en blikkenslager, hvis du ser nogen tegn på utætheder på rørene.

•Tag ud din storm windows hvis du har dem og forsøge at sætte dem på din windows. Hvis de passer stadig perfekt uden at vise nogen tegn på slør eller revner, kan du placere dem i et let tilgængeligt område til vinter brug. Hvis vinduerne storm er tydeligvis beskadiget, få dem repareret eller erstattet straks.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com