Underordnede tabel & stol Plan

December 19

Underordnede tabel & stol Plan

Børn i alderen 2-5 elsker at have borde og stole i deres størrelse. Småbørn denne alder er også aktive til at nyde at være fanget i en booster plads ved adult bordet for længe, men de elsker at efterligne voksne. At have en børnestørrelse bord og stol giver småbørn til at spise i deres eget tempo og har et sted af deres egne for tegning, farve, male og lave håndværk. Ved at gøre bord og stole dig selv, kan du sikre dig, at dit barn har møbler, der er unikke og mindeværdige samt nyttige.

Materiale

Træ er et ideelt materiale til fremstilling af et barns bord og stole; Det er længe varig, naturlige og ugiftige. Hvis du ønsker bordet til sidste gennem flere børn-- eller endda flere generationer--af lille barn bruger, skal så du bruge en hårdttræ som ahorn eller eg. Du kan også bruge en blødere træsorter, heriblandt fyr, men dine møbler vil være mere tilbøjelige til at vise buler eller ridser.

Du kan bygge en enkel bord og stole fra standard størrelser af træ som f.eks 2" af 2" stykker for ben, 1,5" af 4" til støtte skinner, 2" af 4" til hjørne understøtter og 1" 1" for filet. Du skal bruge en 3/4" tyk board til bordplade og 1" tyk bestyrelser for stol pladser. Bruge træ skruer og bolte til at fastgøre brikkerne sammen.

Hvis du ikke ønsker at bygge helt fra bunden, er der butikker, som Ikea, der sælger børnemøbler, som du samle dig selv. Disse kan være fremstillet af træ eller plastik.

For en billigere og helt genvundet materiale, kan du også gøre børnemøbler ud af pap. Foldschool har gratis design planer for foldning gamle pap i overraskende robust børnemøbler.

Størrelse

De fleste børn tabeller er ca 24" høj, og stolen sæder er 13" høj. Overfladearealet af tabellen kan være så stor eller lille, som du kan lide; Det kan være lige stor nok til et barn til at bruge, eller det kan være et stort bord, hvor grupper af børn kan arbejde sammen komfortabelt. Overveje brugen af tabel apparatet, samt pladsen du har til rådighed for det.

Overvejelser og funktioner

Når du designer møbler til børn, er der flere sikkerhedsmæssige overvejelser du bør holde for øje. Sørg for at du afrunde alle skarpe hjørner og kanter, især på de ydre kanter af møblerne. Du kan undgå hjørner ved at gøre et rundt bord i stedet for en kvadratisk eller rektangulær. Hvis du male eller bejdse den færdige møbler, Sørg for du bruger en ugiftige maling, der er sikker for børn.

Du kan også tilføje funktioner, der vil gøre møbler mere nyttige for dit barn. For eksempel, kan du bygge cubbies under bordet for at gemme kunst forsyninger. Du kan gøre holdere til kopper på toppen af tabellen. Du kan tilføje en vulstkant til toppen af tabellen at forhindre drinks eller maling fra dryppende ned på gulvet. Du kan også tilføje en beskyttende overflade til bordet for at hjælpe med at forhindre ridser.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com