Sådan foretages fejlfinding af en Flex-a-lite elektrisk ventilator

December 19

Sådan foretages fejlfinding af en Flex-a-lite elektrisk ventilator

Flex en lite virksomheden har været fremstilling køretøj fans siden 1968. Virksomheden introducerede el-drevne fans til deres produktlinje i 1978, udvide sig ud over tidligere fremstilling kun remtrukne fans. Flex en lite elektriske ventilatorer er installeret som eftermarkedet tilbehør til forbedret køretøjets præstationer og længere slid. Fejlfinding en Flex-a-lite elektrisk ventilator kræver en viden om elektriske ledninger.

Instruktioner

•Kontroller korrekt spænding på en ledning forbundet til pluspolen hvis blæseren ikke starter. Kontrollere positive indlæg sikringen ikke er blæst. Kontroller, at både jorden og magt ledninger er korrekt knyttet til terminaler "G" og "B." Kontroller, at motoren er korrekt tilsluttet. Den sorte motor wire skal forbindes til M negative terminal og den hvide motor wire skal forbindes til M positive terminal.

•Kontroller at temperatursonden er placeret i nærheden af top radiator slange Hvis ventilatoren oplever en forsinket start. Kontroller korrekt temperaturindstilling på kontrolknappen, placeret oven på kontrolboksen. Justere temperatur kontrol knop, hvis indstillingen er for høj.

•Kontroller ordentlig jorden ledninger fra terminaler "G" og "B" Hvis ventilatoren stopper opererer.

•Kontroller ordentlig splejsning i positive udløser ledningen fra terminal "C" på kontrolboksen hvis blæseren kører for længe eller konstant. Slå indstillingen afrimning på køretøjet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com