Hvordan at fastsætte priser for en Garage salg

December 19

Garage salg kan være en sjov og rentabel måde at rydde væk overskydende "ting" fra dit hus. De bedste garage salg tilbyde elementer i god stand til lave priser. Du kan få mest ud af din garage salg ved at fastsætte deres priser korrekt.

Instruktioner

•Rengør ud din loftet, kælderen og toiletter. Kontroller, at varerne er rene og i god vedligeholdelsesstand. Separat samleobjekter fra andre varer, som du har brug for til at gennemføre forskning før prissætning.

•Price alt til at sælge. Generelle tøj kan gå for 50 cent til $1, med designer eller flere væsentlige elementer såsom vinterfrakker eller fancy kjoler sæt på $10 til $20. Liste lille legetøj og udstoppede dyr for 50 cent til $5; Dvd'er og videoer til $1 til $5; og paperback bøger til 25 cent. Pris varer lige over hvad du rent faktisk vil tage for dem. Dette giver mulighed for en lille studehandler værelse. Du vil være mere tilbøjelige til at sælge din vare, og din kunde vil være glade, fordi hun fik en aftale.

•Price high-ticket elementer, som du ønsker at få flest penge til-- men absolut ønsker at slippe af--at sælge så godt. Placer en salgs annonce nær prisseddel at vise hvor meget det er værd. Igen, pris varen lidt høj til at muliggøre forhandlinger; Se for at få 10 til 20 procent af den faktiske købspris, hvis varens tilstand berettiger det. For eksempel, hvis du har en spisestue bord og fire stole du ønsker at sælge, finde et salg flyer fra din lokale butik, der viser, hvor meget det ville koste nye. Hvis du har betalt $1.000 for sættet, sætte en $100 til $200 pris tag på det og Forbered dig på at prutte.

•Look sammenlignelige priser for samleobjekter og antikviteter du vil lægge ud via collector websteder, Craigslist og eBay oversigter og online garagesalg prissætning Guide. Pris dem lige under markedskursen. Dette gør det muligt for dig at få, hvad du synes varen er værd, mens en kyndige kunden får en god handel. Antikvitetshandlere og samlere har tendens til at hyppigt garage salg på udkig efter gode tilbud.

•Ticket alt, hvad du skal sælge med pris klistermærker og tags, eller blå malerens malertape. Mærkaterne skal være flytbare eller anbragt på en sådan væk for ikke at tage væk fra værdien af et element. Kunder kan ikke lide købe en bog og ikke er købedygtig blive prisseddel uden ripping dækslet.

•Gruppere lide elementer sammen og gør tegn fremhæve dem. For eksempel, placere alle voksne kvinders tøj sammen, og gøre et skilt siger "Damer tøj 50 cent-$2," det vil tiltrække opmærksomhed på området.

•Offer en halv pris salg som garage salg udbyttet. Svarende til en "blue light special," har alt på køkken og apparatet tabel halv pris fra for eksempel middag til 1, så Flyt din "blåt lys" til en anden tabel, markere disse elementer til halv pris. Dette bør skabe spænding, som dine kunder ikke vil vide, hvad der foregår salg næste. Den holder også dine kunder søger, og likey shopping, som vil generere mere trafik til dit salg.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com