Stilarter af træ støbning

December 20

Stilarter af træ støbning

Træ støbning kan tilføje charme, personlighed og en følelse af raffinement til indre af et værelse. Om brugt langs kanten af et loft, i midten af din væg i form af stol rækværket, langs gulvets kant, eller omkring en dør eller vindue, er træ støbning en brugerdefineret tilføjelse, der kan tilføje et unikt strejf af design.

Loft Molding

Loft møbellister tilføje arkitektonisk udsmykning til dit hjem. Dekorative loftet molding skaber en overgang mellem loftet og toppen af væggen, blødgøre kanterne og trække øjet opad. Græsk arkitektur giver en stor indflydelse på moderne design stilarter med loft Gulvlister. Entablementet, en horisontal forsamling af molding, der udfylder mellemrummet mellem kolonnen og loftet, loft toppen af kolonner.

Krone støbninger er en type af loftet molding, som sidder på en vinkel mellem væg og loft og kommer i en bred vifte af stilarter, herunder ogee, seng og cove profiler. En ogee er en bue, der er kronet af et punkt og flyder ned begynder med en konkav bue og flyder til en konveks bue.

Væg Molding

Brug træ støbning på væggene til at skabe arkitektonisk interesse. Afstanden rækværket er placeret fra gulvet dikterer den støbning formål. Vandret gelænder dirigerer dine øjne omkring et værelse.

Stol jernbane molding opstod som et middel til at beskytte vægge fra stol rygge. Du har mulighed for at købe pre støbte stykker af træ eller bygge din egen fra forskellige lag af individuelle træstykker. Vælg udsmykkede stol jernbane i en bred vifte af stilarter at medtage dentil, egg-and-dart og græske centrale mønstre, alle velegnet til store, formelle værelser.

Brug stol jernbane molding til design panel molding på dine vægge. Disse paneler skabe indrammede områder, der giver dine vægge dybde og arkitektonisk interesse. Male panelets interiør eller ramme i en kontrastfarve farve til din væg eller matche din baseboard eller crown molding for et koordineret look.

Anvende plade skinner til din væg til at vise pladerne, indrammede billeder og andre elementer. Installer plate rail omkring to tredjedele af vejen op ad væggen. Rute en groove skåret i top 3 - til 4-tommer dyb vandret overflade af jernbane, normalt tre eller flere inches dyb.

Gulvet Molding

Kvartal-runde sal støbning er en tomme quarter runde strip, udglatter ud af hullerne, der kan opstå i forbindelse med overgangen fra bunden af væggen til kanten af rummets gulv. Dette er den mest basale form af ordet støbning.

Mere udsmykkede gulvet molding eller baseboard, er bygget fra en eller flere strimler af træplader. En 2 - til 6 - 1-tommer flad Board med en afrundet øverste kant eller et andet stykke af dekorative trim på toppen skaber en mere udsmykkede og formelle stil. Håndværk en moderne gulv støbning ved at skære vandrette riller i skoven strimler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com