Aktive ingredienser i opvaskemaskiner vaskemiddel

December 20

Aktive ingredienser i opvaskemaskiner vaskemiddel

Selv om nogle ingredienser vil ændre fra mærke til mærke, er alle opvaskemaskiner vaskemiddel lavet af det samme aktive stof. Det dræber bakterier, mug og svampe, men typisk tegner sig for mindre end 2 procent af de flydende produkter i flasken.

Typer af ingredienser

Typer af ingredienser i opvaskemaskiner vaskemiddel kan opdeles i to kategorier: aktive ingredienser og inaktive ingredienser. Aktive ingredienser er de ingredienser, der faktisk gøre arbejdet, som produktet er beregnet til at gøre. I opvaskemaskiner vaskemiddel er den aktive ingrediens, hvad dræber bakterier på dine snavsede retter. Inaktive ingredienser er alle de andre ingredienser. Nogle eksempler på disse inaktive ingredienser i opvaskemaskiner sæbe er farvestoffer til at give farve, tilføjelse af aroma kemikalier og tekstur-ændre ingredienser.

Aktive ingredienser

Triclosan er den aktive ingrediens i opvaskemaskiner vaskemiddel (samt anti-bakteriel håndsæber). Det primære formål med triclosan er at stoppe væksten af bakterier, mug og svampe. Triclosan er til stede i koncentrationer på op til 2 procent i opvaskemaskiner og håndsæber. Generelt, dog betydeligt mindre triclosan anvendes i disse produkter. Trods denne relativt lav procent af den samlede sammensætning af vaskemiddel er triclosan den eneste aktive ingrediens i mest almindelige opvaskemaskiner rengøringsmidler. Ingen langsigtede sundhedsmæssige risici er forbundet med brugen af triclosan i opvaskemaskiner rengøringsmidler.

Inaktive ingredienser

En bred vifte af inaktive ingredienser anvendes i opvaskemidler, opvask. Vand er den mest almindelige af disse inaktive ingredienser. Alle flydende opvaskemiddel rengøringsmidler har en høj procentdel af vand i deres sammensætning, uanset mærke. Andre fælles ingredienser omfatter farve, farvestoffer, parfume, konserveringsmidler, natriumchlorid (til at hjælpe med at kontrollere tykkelsen af vaskemiddel), lauramidopropylamine oxid (som en skummende agent) og SD alkohol 3-A (kan hjælpe kontrol tykkelse og klarhed).

Andre anvendelser af Triclosan

Triclosan er et utal af anvendelser ud over at være den aktive ingrediens i flere slags sæbe. Det er brugt som den vigtigste aktive ingrediens i tandpasta, som en lille ingrediens i mundskyllevand og som en lille ingrediens i kosmetik og en håndfuld andre rengøringsartikler. Triclosan er også anvendes til fremstilling af tekstiler såsom sokker og sport tøj og plastik skærebrætter og køkkenudstyr.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com