Negative virkninger af at bruge Sauna ofte

December 21

Negative virkninger af at bruge Sauna ofte

Saunaer kan være en afslappende måde at arbejde ud nogle stress og er meget populære i fitnesscentre og kan endog findes i visse boliger. Brug af sauna alt for ofte kan dog have nogle negative effekter på din krop og generelle sundhed.

Generelt Negative virkninger

Der er mange generelle negative virkninger, der potentielt kan påvirke hvem skridt foden ind i en sauna i for lang tid, typisk over en halv time eller deromkring. Disse virkninger omfatter dehydrering fra for meget sved og ikke tilstrækkeligt væskeindtag, overophedning som kan føre på hedeslag hedeslag eller gennem mineral udtømning, som får dig til at miste vigtige elektrolytter og mineraler gennem overskydende sveden.

Akutte virkninger

Der er forskellige negative sauna virkninger, som kan blive forværret af en tidligere helbredstilstand. For eksempel, kan saunaer interferere med kroppens naturlige helbredende processer, så det anbefales at de undgås inden for 48 timer eller så for en skade som en forstuvning. Hvis du har tidligere haft et hedeslag eller har haft en nylig hjerteanfald, anbefales det, saunaer undgås fuldstændigt. Hvis du er på steroider for en eller anden grund, som for en betingelse som lupus, saunaer kan forstyrre din blodcirkulation og vil undlade at distribuere narkotika korrekt.

Andre effekter

Saunaer vil afbryde en korrekt fordeling af medicin anvendes med patches, såsom nikotinplastre; voldsomme svedeture kan forårsage medicin til at overføre til din hud ved doser meget højere end anbefalet. Saunaer kan også kalde uventede udsving af insulin niveauer, så diabetikere bør altid tjekke deres niveauer, før og efter brug af sauna.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com