Når at genplante buske

December 21

Når at genplante buske

Gartnere forsøger at vælge det perfekte sted på deres ejendom til buske, men de finder nogle gange det er nødvendigt at flytte en busk. Udplantningen buske kræver omhyggelig planlægning, fordi det drejer sig om grave op en plantens rodsystem. Dette kan sætte den busk sundhed i fare. I de fleste tilfælde kan du med held flytte buskene ved at følge nogle få retningslinjer.

Grunde

Gartnere eller husejere ønsker måske at genplante en busk, fordi de ønsker at bygge et supplement til deres hjem og Busk er på måde. En busk kan simpelthen er vokset fra det aktuelle websted og behovet for omplantning til en mere åben del af landskabet. En busk kan blive flyttet til fordel for rekreative områder eller for rummet til at sætte i en swimmingpool. Det kunne også være at gartneren indser busken ikke er vokser i de betingelser, det har brug for og skal genplantes i et bedre sted.

Tid af året

Selvom du kan genplante buske på forskellige tidspunkter af året, giver flytte dem i foråret normalt de bedste resultater, ifølge North Dakota State University. Du bør genplante før den nye sæson vækst begynder og efter at jorden er optøet, hvis jorden frøs i løbet af vinteren. Du kan også genplante i efteråret, selv om dette risikerer planter lider af vinteren dessication, eller udtørring.

Overvejelser

Ved site krav til din busk arter. Kontroller, at den nye placering vil give busken mængden af lys og de jordbundsforhold, den har brug for. Konsultere en lokal haven center eller udvidelse office til at finde ud af, hvor godt din type af busk tolererer omplantning. For eksempel, er tommelfingerreglen, at løvfældende planter tolerere, genplantning bedre end stedsegrønne planter. Du er også mere tilbøjelige til at med held transplant et yngre busk end et ældre. Undgå forsøger at genplante en ældre busk, der viser tegn på tilbagegang. Plante en ny busk i stedet. Ikke Tillad den busk rødder til at tørre ud under den genbeplantning.

Professionel hjælp

Selvom du kan genplante buske på din egen, hvis du har et stort antal af dem til at flytte, kan du overveje at have en professionel landskabspleje service gøre arbejdet. Hvis du vælger denne indstilling, får et skøn fra mindst tre virksomheder, rådgiver Pennsylvania State University. Hvis du har spørgsmål om jordbundsforhold af det nye websted til dine buske, få en jord test udført af din lokale county udvidelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com