De bedste kornel træer

December 22

De bedste kornel træer

I visse dele af USA og verden signalerer intet helt starten af foråret som kornel træer i fuldt flor. Som en del af familien træer omfatter Cornus slægten mere end tre dusin træer og buske, kollektivt kendt som dogwoods. Når kendt som whipple træ, som der refereres til i Geoffrey Chaucers Canterbury Tales, har kornel været en favorit landskabspleje træ i århundreder.

Klima alsidighed

Spørg 20 forskellige gartnere, landscapers, og gartnere om de bedste kornel træarter og svarene vil sandsynligvis be20 forskellige træer. Forskellige dogwoods er indfødte til stort set alle klimazoner i USA, samt Asien og Europa. Samlet set er kornel træer i almindelighed tolerante over for flere klimaer og hårdførhed zoner, generelt foretrækker delvis sol til fuld sol. Typisk vil meget varme, tørre klimaer hæmme blomstring, men stadig tillader kornel træer og buske til at blomstre med kun en anelse højere sats af blade brændende.

Cornus Sericea

For anlægsgartneri og landskabsplanlægning i det nordvestlige stater, Illinois, Alaska, og dele af Virginia, en smuk kornel modellen er Cornus sericea. Også kendt som den røde vidjer Kornel, arten er mest kendt for sine røde grene og favorisere af vådområder. Det er klassificeret som en busk, snarere end et træ, vokser mindre end 12 fod høje og danner tætte krat når lov til at udbrede naturligt. Blomster og bær er hvid, med løv drejning mørke rød til lilla under hvilende måneder.

Cornus Kousa

Almindeligt kendt som en japansk eller kinesisk Kornel, vokser Cornus kousa så høj som 20 fod. Selvom indfødte til Asien, gør det godt i en bred vifte af nordamerikanske klimaer, foretrækker fugtige, sure jordbund. Cornus kousa bærer en slående lighed med Cornus florida, en af de mest populære af alle kornel arter i Nordamerika. I modsætning til Cornus florida er Cornic kousa mere resistente. Blomsterne er grønligt hvide, med rød til lilla bær sent på sæsonen. Bær er spiselige af både mennesker og dyr. Blade viser et farveinterval fra lys rød til mørk lilla under hvilende måneder.

Cornus florida

Cornus florida eller blomstrende Kornel, er en af de mest populære kornel træer i USA. Enhederne er produktiv i sydlige lande som Georgien, Florida og North Carolina. Faktisk er blomsten af Cornus florida North Carolina state blomst. Blomstrende dogwoods er modtagelige for flere sygdomme, herunder anthracnose. Blomsterne er hvide med lys til at lyse røde bær. Den blomstrende kornel træ blev almindeligt anvendt i golfkøller og værktøjer i tidlig amerikansk landbrug. Andre komponenter er blevet brugt i blæk, farvestoffer, og endda som en erstatning for kinin. Selvom modtagelige for sygdom og insekt angreb, er træerne nemt blive overført fra frø eller stiklinger.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com