Sådan installeres dæk skinner til beton

September 27

Sådan installeres dæk skinner til beton

Vedhæftes beton dæk skinner er ikke en kompliceret proces, men kræver, at du omhyggeligt tænke gennem de trin, der kommer før du bolt dæk skinner på plads. Dækket rækværket, er uanset om det er lavet af træ, metal eller plast, opbygget i sektioner, der begynder og slutter med støtte stillinger. Hver støtte post vil have en anker plade, der har forborede bolt huller. Hvis du vil installere dæk skinner til beton, nødt du til at bore i beton og bolt støtte stillinger i det. Du skal være omhyggelig med at processen med boring og sigtning ikke forårsager din beton til at bryde i kanterne hvor skinnen placeres.

Instruktioner

•Kontakt projektet planer for den nøjagtige placering, hvor din rækværk skal være installeret. Du specifikt søger efter måling fra kanten af din betonplade til midten af bredden af rækværket (dimensionen på planen vil give dig dette). Brug et målebånd og blyant til at markere denne måling på flere steder på din slab men placere mærkerne ikke mere end 20 fod fra hinanden på større plader. Fastgør en linje gennem dine mærker med en chalkline.

•Measure fra midten af begyndelsen støtte post til midten af den ende støtte post på en af dine rækværket sektioner. Ved hjælp af denne måling, skal være markeret på den linje, du snapped til midten af din rækværk, der viser nu, hvor midten af hver støtte post vil være.

•Measure bunden af anker plader på din støtte stillinger og afgøre, hvor langt fra midtpunktet bolt huller er. Brug denne måling til at markere hvor bolt huller skal bores i beton, i forhold til støtte post center point du markerede i forrige trin.

•Drill hver bolt hul til at matche dybden af din anchor bolt ærmer. Sørg for at ankerboltene og ærmer er den korrekte type og størrelse til din rækværket. Kig i dine projektplaner under afsnittet markeret "Generelle instruktioner" til specifikationerne.

•Tryk en anchor bolt ærme i hvert hul ved hjælp af en gummihammer. Du vil ærme skal flugter med toppen af din beton. Brug ikke en regelmæssig hammer eller du risikere at ødelægge muffen, og bolten ikke længere passer.

•Strømforbrug i standby din rækværk op, sektion af sektion, foring op huller i ankeret plader med huller du boret. Installer rækværket i beton ved threading en bolt gennem pladen og ind i ærmet. Stram bolten med en skruenøgle.

Tips & advarsler

  • Spore bunden af dine dæk jernbane indlæg på et stykke pap, herunder placeringen af bolt huller. Klip ud af bolt huller og bruge det som skabelon til at fremskynde mærkning centers for boring.
  • Dæk skinner, der er fastgjort på det forkerte sted kan forårsage kanterne af din beton til at mislykkes. Hvis de fejler, vil du ikke kun nødt til at reparere den beton, der er brudt, men du vil også nødt til at flytte din rækværket.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com