Sådan afbryde dræn propper i dræn

December 23

Sådan afbryde dræn propper i dræn

En indbygget vask prop ser simpelt fra oversiden af vasken, men et mere komplekst system tillægger vasken prop og løftestang. Fjerne proppen fra vasken, skal du først afbryde forbindelsen til den hardware, der holder proppen på plads. Du behøver ikke nogen værktøjer til at afbryde vasken prop, gør opgaven let at udføre med lidt at ingen forberedelse. Når du har frakoblet proppen, er du fri til at fjerne det fra drænhul og rense enhver snavs oprustning fast til proppen.

Instruktioner

•Træk proppen håndtaget opad hele vejen, lukke proppen i vasken afløb. Løsne låsemøtrikken på den prop pivot rod, placeret under vasken, ved at dreje det mod uret.

•Træk pivot rod ud af røret knyttet til vasken afløb. Få fat i kanten på toppen af vasken prop og trække det ud af drænhul.

•Rengør alle sæbe afskum, hår eller andre oprustning fra vasken prop med en stålbørste og vand. Slip proppen tilbage i vasken afløb hul og Sæt pivot rod i hullet i afløbsrør.

•Drej låsemøtrikken på pivot rod med uret, indtil det holder pivot rod fast på plads. Tryk ned på proppen håndtaget på den øverste side af vasken, åbne vasken prop.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com