Sådan vedhæfte en Vinyl hegn

December 23

Vinyl hegn materialer er let tilgængelige, og enhver med grundlæggende gør det selv-færdigheder kan installere dem. I bestille for hegnet til at se godt ud, men hegnet paneler skal knytte til hegnspæl på en sådan måde at du tillader for årstidens udvidelse og sammentrækning. Det er vigtigt, at stillingerne angives dybt nok, at de ikke hive op af jorden i foråret og forstyrre linjen af panelerne hegnet. Hegnet bøjler, der tillægger stillingerne vinyl paneler skal være enten rustfrit stål eller galvaniseret metal, så de ikke ruster.

Instruktioner

•Measure afstanden mellem indlæg før du tamp snavs omkring dem. Bruge en tømrer niveau for at sikre hver post er plumb så godt. Dette sikrer, at du har den korrekte afstand behov for din vinyl hegn paneler. Placer snavs omkring stillingerne, når de er i den rigtige placering. Bruge en hånd sikret for at pakke jorden omkring hver post.

•Hold et hegn panel mellem to stillinger mens assistent bruger niveau for at få panel niveau. Mærke nederst i panelet på hver post og afsætte panelet.

•Sæt en af bunden hegnet bøjler mod stillingen med åbning mod toppen. Brug de skruer, der fulgte med hegnet bøjle til at vedhæfte bøjlen til stillingen. Gentag på modsat stillingen.

•Indstil panelet i bunden bøjler. Vedhæfte panelet til bøjler med skruer fra sættet.

•Skub det øverste stykke af et hegn hanger over det øverste hjørne af panelet. Sørg for, at panelet er plumb, ved hjælp af carpenter's niveau. Tillægge hegnspæl med skruer i panelet. Vedhæfte hegnet bøjlen på andre øverste hjørne. Brug skruer fra kit til at fastgøre de øverste bøjler til panelerne.

•Gentag trin 1 til 5 for de resterende vinyl hegn paneler.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com