Europæiske anvendelser af herbicider

December 23

Europæiske anvendelser af herbicider

En herbicid er en kemisk agens, bruges til at kontrollere spredningen af ukrudt. I 2006, hedder herbicider repræsenterede 38 procent af den globale markedsandel af pesticider, Drop Data. Selvom herbicid brug i USA er stigende, faldende brug i Europa, specielt Vesteuropa. Faldet skyldes dels et skift i retning af økologisk og manuel ukrudtsbekæmpelse metoder, der egner sig bedre for miljøet. Endnu stole en række europæiske lande, såsom Frankrig, Tyskland, Spanien, Norge, Italien og Det Forenede Kongerige stadig på herbicider til at administrere weed vækst for kommercielle afgrøder.

Feltet Corn

Feltet majs (majs) dyrkes i Frankrig, Italien, Spanien og Tyskland. Afgrøden er hovedsagelig anvendes som foder til husdyr. Feltet corn er høstet i områder, der også er tilbøjelige til at luge vækst. Unge planter er især tvunget til at konkurrere med ukrudtet for vand og næringsstoffer, der påvirker høstudbyttet, hvis ukrudt ikke kontrolleres. Som følge heraf hedder 98 procent af acres hvor feltet corn er vokset behandles med herbicider, det nationale Center for fødevarer og landbrugs politik (NCFAP). Kemisk ukrudtsbekæmpelse kontrol management med herbicider er primære betyder, at producenterne anvender til at fjerne ukrudt og beskytte afgrøder.

Druer

Herbicider anvendes i Europa til at styre weed vækst blandt druerne til fremstilling af vin. Atrazin er herbicid bruges af vinmarker til at forhindre ukrudt i at reducere høst udbytterne. Druerne er generelt behandlet for før og efter fremkomsten af årlige bred-blade ukrudt og flerårige græsser, stater pesticid Action Network UK. Når ukrudt absorberer kemiske fra sine rødder, det kemiske stof blokerer ukrudt fra at deltage i fotosyntese og det til sidst dør. Efter et forbud mod atrazin pålagt af EU i 2003 på grund af grundvand forurening, har europæiske drue avlere blevet opfordret til at anvende alternative bekæmpelsesmetoder, som dækker beskæring og jordbearbejdning.

Korn

Europæiske avlere af kornafgrøder (hvede og byg, for eksempel) bruge herbicider til at afskrække ukrudt påvirker høstudbyttet. Under i 1970 ' erne anvendte kornproducenter i Norge herbicider på mere end 75 procent af deres afgrøder som en måde at øge høstudbyttet, ifølge afgrøde Life Foundation. Afgrøde Life Foundation også hævder, i 30-års perioden fra 1970 til 2000, herbicid salg faldt i Norge som flere avlere erstattet kemikalie-kontrol weed praksis med jordbearbejdning metoder. For at undgå fald pløjning, gælder norske kornproducenter aktuelt glyphosat--herbicid efter fremspiring--i sommer for at administrere weed vækst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com