Kan du bruge lavendel anlægget til noget eller bare blomstrer?

December 23

Kan du bruge lavendel anlægget til noget eller bare blomstrer?

Lavendel er en attraktiv langlivede staude, der varer 10-20 år i haven. Dens blomstrer er højt værdsat for aromatiske olier og breve. Engelsk lavendel (Lavandula angustifolia) er de mest hårdføre af alle lavenders, men det producerer mindre olie end andre sorter. Lavendels anvendelighed rækker ud over sin aroma og hændelsens spektakulære værdi aske som et landskab anlæg. Lavendel plantet i haven kan fungere som en wildlife magnet for bier, sommerfugle og mange andre insekter.

Lavendel landskab planter

Lavendel tilføjer skønhed til landskab i US Department of Agriculture plantning zoner 5-11. Det er tørke tolerant, hvilket gør det en perfekt anlæg til xeriscaping. Denne form for landskabspleje indarbejdet et landskab, der ikke kræver overdrevent vanding planter. I områder, der modtager en masse regn, kan lavendel dyrkes med ordentlig dræning.

Lavendel trives i solrige steder men kan overleve i begrænsede mængder af skygge. Når du bruger lavendel, overveje at plante det som en accent plante eller bruge det som en farverige, duftende hæk.

Lavendel blomstrer

Lavendel blomstrer er traditionelt tænkt ved denne plante. Blomstrer kan tørres i bundter og placeret inde i en linned closet. Lavendel blomstrer kan også strippet fra stilke og anvendes i potpourri.

En mere unik måde at bruge lavendel blomstrer er i mad. Lavendel blomstrer kan findes i og tilføjet til cookies, kager, syltetøj, is og endda i saftevand.

Lavendel stilke

Når blomstrer er blevet strippet fra stilke, dvæler lavendel aroma i stængler. For at frigive denne aroma, skal du varme stilke. Det er nemmest at placere dem i en brølende ild. Stænglerne slip lavendel aroma, mens de brænder.

Hele lavendel anlægget

Duften af lavendel kan findes i hele planten, ikke bare blomstrer. Lavendel olie er høstet gennem en destillationsproces, hvor bladene, stilken og blomster eller bare blomster der anvendes.

En enkel måde at destillere Lavendelolie i hjemmet kræver du at høste bladene, stilken og blomster af lavendel anlægget tidligt om morgenen. Skær dem i små stykker, men kassere enhver woody stilke. Placer en mursten i en gryde og derefter tilføje flere inches af vand, indtil vandet når den øverste kant af klodsen. Placer et målebæger på mursten og tilføje flere håndfulde af lavendel stykker til det omgivende vand. Dække puljen med en konkav låg eller metal skål og varme den, indtil vandet koger. Når vandet begynder at koge, skru ned for varmen og læg isterninger i låget eller skål. Holde den dampende oparbejde gå i mindst tre timer. Efter dette tidspunkt, slukke for varmen og fjern målebægeret. Målebægeret vil have væske, der dryppede off låg som kondens. Cup indeholder både æteriske olier og floral vand.

Når væsken i cup er afkølet, placere den i fryseren. To lag vil dannes, når en af væskerne fryser: hydrosol, som er en opløsning af vand og vegetabilske olier eller blomstermotiver vand. Det lag, der ikke er frosset er de rene æteriske olie. For at adskille disse to lag, simpelthen hælde den æteriske olie fra den frosne hydrosol og i en anden beholder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com