Sådan bruges en Foundation dræning System til at fjerne radongas

December 24

Radon eksponering er den anden førende årsag til lungekræft i USA, bag kun rygning, og forud for udsættelse for passiv rygning. Radon er en naturligt forekommende, radioaktiv luftart. Du kan ikke se, lugte eller smage radon. Den eneste måde at vide, hvis du bor i et område med høj radon niveauer er gennem afprøvning. Hvis du finder ud af at dit hjem har høje niveauer af radon, er der flere måder at behandle problemet. Hvis dit hjem har en kælder eller slab på et grade fundament, kan du muligvis bruge home's eksisterende afløbssystem for at rydde dit hus for radon.

Instruktioner

•Indstil hvis dit hjem har drain fliser der danner en løkke rundt i huset. Selvom du kan bruge denne metode af radon afbødning--kaldet drain fliser suge--i hjem hvor der er kun en delvis løkke, det højeste niveau af risikobegrænsende opstår, når drain fliser surround hjemmets perimeter.

Hvis dit hjem planer ikke detaljer i kloaksystemet, kan du gøre et par test graver langs omkredsen til at bestemme, hvordan ekspansiv afløbssystemet er. For at gøre det lettere at finde drain fliser, arbejde baglæns fra hvor samling pipe tømmer.

•Dig en skyttegrav til at eksponere indsamling rør som afløb fliser er bundet. Udvide trench en anden 10 til 12 fod længere, for at gøre plads til yderligere indsamling rør du skal tilføje som en del af radon afbødning proces.

•Sæt en udstødning fan mellem indsamling rør og afløb fliser, ved hjælp af PVC cement. Placer fan, så det suger luft fra drain fliser, snarere end tvinger luften i.

•Tilslut samling røret til anden siden af røgsuger, ved hjælp af PVC cement.

•Cap indsamling rør med en vandfyldte fælde. Dette er en PVC ud, og er forbundet med PVC cement. Den vandfyldte fælde forhindrer udeluft fra at blive trukket ind i dræning fliser.

•Dæk indsamling rør og udstødning fan med jord.

Tips & advarsler

  • Udstødning fan kører på elektricitet, og skal køre på alle tidspunkter til ordentligt lede radon niveauer. De fleste fans er designet, så de kan være enten hardwired i af en elektriker eller sluttet til en stikkontakt, afhængigt af dine præferencer og placeringen af eksisterende forretninger og forgreningsdåser.
  • Hvis du vil yderligere mindske radon niveauer i dit hjem, forsegle nogen revner eller åbninger i foundation.
  • Lejlighedsvis åbning af vinduer og døre øger ventilationen i hjemmet, som også kan reducere radon niveauer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com