Fælles solsikke Look-Alikes

December 24

Høje og lyse gule, solsikker er forskellige haven tilføjelser, men nogle lookalikes efterligne blomstens udseende. Hele Asteraceae familien af blomster er daglig tale kaldet "solsikke familien," selvom solsikker faktisk hører til Helianthus slægten af blomster. Fælles solsikke look-alikes er nemt at finde og enkel at vokse, og de gør en attraktiv supplement til eller erstatning for haven solsikker.

Solsikke karakteristika

Solsikker er hjemmehørende i Nordamerika, og de har været dyrket i tusinder af år. Indfødte amerikanere anvendes blomsterne for at gøre mel og olie, og de spiselige frø har været spist i århundreder. Solsikker har tykke, centrale stængler dækket med et fint fuzz hår og skiftende blade med savtakkede kanter, men blomsterne er i vid udstrækning anerkendt af deres lyse gule blomster. Blomstrer vokse meget store, op til 1 fod i diameter. De brune blomsterhoveder er omgivet af en ring af levende gule kronblade. Tro mod deres navn vende solsikke blomstrer mod solen som de vokser.

Falsk solsikke

Falsk solsikke (Heliopsis scabra) er høj som solsikke, at nå op til 5 fod i højden. Blomstrer vokse så stor som 3 1/2 inches tværs, der vises i slutningen af blomstrende stængler. Gyldent-gule kronblade vokse omkring en mørk gul central disk i en solsikke-lignende mønster. Blomster blomstre i forsommeren, og har ingen duft. Falsk solsikke bør dyrkes i fuld til delvis sol, og acceptere en række forskellige jordtyper. Falsk solsikke er en wildflower i nogle dele af USA, hvilket gør det en lav vedligeholdelse haveplante. Nektar af blomsterne tiltrækker sommerfugle og bier, blandt andre insekter.

Coneflowers

Coneflowers, især de gule coneflowers, ser som miniature solsikker. Gul Solhat (Echinacea paradoxa) er en anden amerikanske oprindelige plante. Som solsikker vokser de gule kronblade af blomstre omkring en mørk brun center disk. Stilke vokse 2 til 3 fødder i højde i en oprejst vækstmønster. Kronbladene hænge nedad, at skabe den kegle-lignende udseende, der giver blomsterne deres navn. Gul solhat vokser i naturen i hele USA, almindeligvis langs vejsider. Blomsterne vokser i ler, sand og ler jordtyper. Plante gul coneflowers i veldrænet jord, hvor den modtager fuld sollys i foråret eller efteråret.

Gul Tusindfryd

Grallah guld gul margueritter begynder blomstrer i juni og fortsætter til at blomstre hele sommeren med små, solsikke-lignende blomstrer. Lyse gule blomster vokse i slutningen af oprejst stilke. Den centrale disk af blomsten er gul-grøn farve, hver bmed en 2 til 3 tommer wide blossom. Plante gul margueritter i veldrænet jord og fuld sollys. Planterne er sol-elskende og tolerante over for tør jord.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com