Unikke anvendelser for gaffatape

December 24

Unikke anvendelser for gaffatape

Opfundet under anden verdenskrig, var gaffatape bygget til at udfylde behovet for en stærk, holdbar tape, der kunne holde tilfælde af ammunition beskyttet mod vand. Denne første gaffatape var Army grøn i farven, og øgenavnet "Duck Tape", fordi det frastødende vand. Efter krigen civile begyndte at bruge båndet i byggeri programmer--mest bemærkelsesværdigt, at holde metal luft kanaler sammen. Båndet blev derefter fremstillet i en grå farve til at matche kanalerne og omdøbt til "gaffatape." I dag, synes folk aldrig at løbe tør for nye måder at bruge denne alsidige spekulerer på et kast.

Duct Tape reparationer

Et dagligt syn i værktøjskassen og garage, gaffatape har længe været brugt til midlertidigt reparere bare om noget, der måske behøver fastsættelse. En billig roll eller to er alt, hvad der er behov for en ressourcestærke gør-det-selv til patch rør, slanger og alle former for huller. Gaffatape kan også bruges til at foretage midlertidig bilindustrien reparationer som dækker en smadret hale lys eller rustent området, og selv bliver brugt på hestes hove.

Duct Tape tøj og tilbehør

Gaffatape er blevet brugt som en "stof" til at gøre en række respektløs klæder--alt fra hverdagens bukser, skjorter og hatte til formelle kjoler og prom slid. Duct tape tilbehør som punge og tasker er faktisk blevet ganske populære fordi de er let og billigt at lave, holdbart og vandtæt.

Crafting med gaffatape

Gaffatape er nu tilgængelig i en bred vifte af farver, hvilket gør det særligt sjovt at bruge i kunst og håndværk projekter. Din fantasi er den eneste grænse, når crafting med gaffatape. Det er nemt at skabe dekorative decals, der kan anvendes til næsten enhver overflade, og ved hjælp af folde og indpakning teknikker kan det være modelleret i næsten enhver form.

Medicinske anvendelser for gaffatape

I en knivspids, duct tape works som en fremragende interimistiske bandage. Anvendes direkte eller med toiletpapir, vil duct tape forbinding bidrage til at stoppe blødninger og holde snavs i at komme ind et sår, indtil ordentlig behandling er fundet. I førstehjælp, gaffatape har været meget anvendt som en midlertidig sutur og nogle emergency medical teknikere er uddannet til at bruge gaffatape til at lukke op sutter brystet sår når det er nødvendigt. Gaffatape er endda blevet brugt til behandling af vorter. I en undersøgelse, daglig anvendelse af små duct tape pletter over en vorte var mere effektiv end standard frysning terapi - 85 procent af patienterne behandlet med gaffatape så deres vorter forsvinder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com