Hvordan til at fjerne svovl fra godt vand

December 24

Godt vand, der har den ubehagelige lugt af rådne æg og en bitter smag indeholder svovl. Svovl er ikke skadelige for mennesker på et lavt niveau, kan indtage det have bivirkninger, som kan være mere alvorligt for spædbørn. For eksempel, kan svovl i godt vand have en afførende effekt, hvilket kan føre til dehydrering. Snarere end risikere bivirkningerne af at drikke vand, der indeholder svovl, er der en metode, der kan bruges til at fjerne den.

Instruktioner

Hvordan til at fjerne svovl fra godt vand

•Isolate Vandblødgøringsapparater, opvaskemaskiner og vaskemaskiner fra denne særlig godt desinfektion procedure. Klor, som bruges i denne proces kan ødelægge sådanne komponenter.

Følg fabrikantens instruktioner for at slukke og afløb vandvarmeren.

•Mix desinfektion kloropløsning. Flydende blegemiddel anvendes til tøjvask er den bedste form for blegemiddel at bruge. Du skal kende diameteren på din brønd og dybden af din brønd for at vide hvor meget blege og hvor meget vand du skal blande sammen for at gøre en effektiv løsning.

Hvis din nå diameter er 2 inches eller mindre og dybden er mindre end 50 fødder, Bland 1/8 kop blegemiddel med 1 gallon af vand i en ren spand. Til en dybde på 51 til 100 fod, Bland 1/4 kop blegemiddel med 1 gallon af vand, og til en dybde på 101 til 200 fod, Bland 1/2 kop blegemiddel med 2 gallon af vand.

Hvis din nå diameter er 3 til 4 inches, og dybden er mindre end 50 fødder, mix 1/2 kop blegemiddel med 1 gallon af vand. Hvis dybden er 51 til 100 fod, mix 1 kop blegemiddel med 1 gallon af vand. Hvis dybden er 101 til 200 fod, mix 2 kopper blegemiddel med 2 gallon af vand.

Hvis din nå diameter er 5-6 inches og mindre end 50 fødder dyb, mix 1 kop blegemiddel med 1 gallon af vand. Hvis dybden er 51 til 100 fod, mix 2 kopper blegemiddel med 1 gallon af vand. Hvis det er 101 til 200 fod, mix 1 kvart blegemiddel med 2 gallon af vand.

For brønde mere i dybden end 100 fødder eller større i diameter end 6 inches, bruge 2 gallons af vand og øge mængden af blegemiddel med 100 procent for hver 100 fødder i dybden. Et eksempel ville være, hvis du har en brønd der er 7 til 8 inches i diameter. På mindre end 50 fødder, bruge 2 gallons af vand og 2 kopper af blegemiddel. Hvis dybden er 51 til 100 fødder, skal du bruge 2 gallons af vand og 1 kvart (eller 4 kopper) af blegemiddel. For dybder af 101 til 200 fod, Bland 2 gallons af vand med 2 Potter (8 kopper) af blegemiddel.

•Drej off elektrisk strøm til den brønd pumpe. Dette kan gøres ved at skrue sikringen eller slå afbryderknappen. Magt skal ikke gendannes indtil efter kloropløsning er blevet hældt i brønden.

•Åbn godt. Brønde har enten et godt cap eller et godt sæl.

Hvis du vil fjerne et godt cap, fjerne bolte eller løsne sætskruer, afhængigt af hvilken model du har, og løft fælles landbrugspolitik. Passe på ikke for at løsne nogen ledninger eller forbindelser, der er til stede.

Fjerne den gevind plug i godt sæl, hvis der er én. Ellers bliver det godt sæl en flad overflade, holdt på plads med bolte. Hvis der ikke er et gevind stik, skal du kalde en licenseret pumpe installer eller godt entreprenør for at desinficere godt for dig.

•Tag på beskyttelsesbriller og handsker af gummi, og tilføje kloropløsning at nå gennem en tragt. Undgå at spilde eller sprøjt løsningen.

•Recirculate de chlorerede vand ved at dreje på pumpen. Dette vil hjælpe distribuere klor blegemiddel i hele systemet og vaske ned alle de indvendige dele af brønden. Vedhæfte en haveslange til en uden for vandhanen og lad vandet løbe ud af slangen i mindst 10 minutter, eller indtil det er klart. Du vil måske bemærke gul, rust eller brune vand, der kommer fra slangen. Dette kunne være på grund af jern, skala, mangan, rust eller andre mineraler. Hvis vandet fortsætter med at være misfarvet efter 10 minutter, skal du muligvis gøre ovenstående behandling igen.

•Drej off vandhane forbundet med slangen, og placere dysen af slangen i toppen af den godt casing. Tænde for vandet og gør det muligt at køre i cirka to timer.

Sluk for strømmen til pumpen. Slukke for vandhanen forbundet med slangen og fjerne den fra godt casing åbning. Erstatte godt cap eller gevind plug i godt sæl.

•Drej på strøm til pumpen. Slå hvert armatur eller armatur, en ad gangen, i og uden for dit hjem for at køre chlorerede vand gennem din hele VVS-systemet. Drej på hvert armatur eller armatur, vente, indtil du lugte klor, og derefter slå det fra. Forlade de chlorerede vand i din VVS-system i mindst to timer, men helst seks til otte timer.

•Efter mindst to timer, gå udenfor og tænder en vandhane, der er knyttet til en haveslange. Så vandet kan løbe ud af slangen til at skylle klor fra dit VVS system. Dette kan tage så lidt som 30 minutter eller op til 24 timer.

Når klor er blevet skyllet fra systemet, åbne op hver vandhane og armaturet i din VVS-system, indtil ingen klor lugt er registreret.

•Reconnect vand behandling enheder, og genopfylde og starte din vandvarmeren.

•Within et par dage, bruge et testkit til at bestemme, hvis alle klor er blevet skyllet fra dit system og til at afgøre, om der er nogen bakterier til stede. Brug ikke din godt vand til tilberedning af mad, madlavning eller drikke indtil du har fuldført disse tests.

Tips & advarsler

  • Aldrig opstille misfarvet vand gennem husstand VVS eller i din septik system. Når rødmen klor fra dit vand system, lade slangen løbe væk fra planter eller græs du ikke ønsker at blive skadet. Klor kan skade vegetation. Udledning ikke misfarvede eller chlorerede vand i en sø eller et vandløb, som det kan have en skadelig virkning på akvatiske liv.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com