Hvordan til at plante Senna

October 1

Medlem af ært familie, senna, eller Cassia corymbosa, Senna corymbosa eller blomstrende senna, er en blomstrende, semi-stedsegrønne til løvfældende busk. En favorit af sommerfugle, modne senna prøver er i stand til nå højder på 8 fod med en lige gren spredes. Lyse gule blomster dapple den dybe grønne løv gentagne gange i hele vækstsæsonen. Vellykket plantning af senna i baggård landskab er afhængig af at vælge den korrekte placering. Senna favoriserer veldrænet jord, der modtager mindst seks til otte timer i fuld sol.

Instruktioner

•Break op af jorden før plantning senna planter. Løsne den med en høtyv, at skabe en fin plante jord. Teste jorden bagefter ved hjælp af en jord test kit købt fra et havecenter. Senna foretrækker at vokse i jord, der har en pH-værdi mellem 6,6 og 7,5.

•Amend jord hvis pH test er uden for rækkevidde. Mix kalk med jorden for en pH læsning nedenfor 6.6 eller sphagnum hvis læsning er over 7,5. Check etiketten pakke om ændring for tildeling beløb og metoder.

•Opret plantning huller til din senna planter. Plads hvert hul mindst 48 inches fra næste. Hullerne skal være lige i størrelse til objektbeholderen planteskole, der i øjeblikket holder planterne.

•Skub senna planter ud af deres børnehave containere og sæt en midt i hvert hul. Opfyldning hvert hul og klappe jorden omkring de vigtigste stilk hver plante at fjerne luftlommer.

•Kapacitet for senna planter dybt, mætte jord til en 1-tommer dybde efter plantning. Tilbyde senna planter ugentlige vandingerne med en hastighed på 1 tommer vand pr. uge indtil etableret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com