Hvordan til at fælde et træ med tov

December 25

Skære ned træer i nærheden af boliger, elledninger eller andre vigtige eller potentielt farlige strukturer kræver en kontrolleret falder. Selv hvis du skærer med den hensigt at forårsager træet til at falde i én retning eller en anden, kan du aldrig være sikker hvor træet vil ende. Der er mange forholdsregler, der kan træffes for at styre retningen hvor dit træ vil falde, men brugen af et reb anker kan vise sig at være mest effektive.

Instruktioner

•Undersøg området omkring træet. Anslå Træets højde og prøv at se hvilke varer falder ind under dens radius. Særlig opmærksomhed til magten eller kommunikation linjer, som kan hænge i stien til den faldende træ.

•Undersøg træ for eventuelle svage punkter, døde træ eller andre strukturelle problemer, som kan forårsage at fraktur under opskæringen og falder i stykker. Notere hvis træet tenderer mod en side eller en anden, eller hvis det har en kurve i stammen, som kan få det til at falde i en bestemt retning. Disse faktorer kan beslutte, i hvilken retning træet skal skæres.

•Decide på en sti at følge skulle noget går galt, forårsager du til at få ud af vejen i en fart. Planer om en retning, som er fra de forventede træet falder på om en 45-graders vinkel.

•Tie dit trække line reb rundt om træet i en højde, der er tilstrækkeligt til at give den gearing, du bliver nødt til at guide træet. Ikke bind rebet så højt i træet, stammen er for svag til at holde vægten af træet. Dette ville nederlag formålet med linjen pull og kan forårsage du at miste kontrollen over fældningen retning. Binde reb med en standard form dobbelt-knude.

•Træk på rebet i den retning du ønsker træet til at falde som snittet er lavet. Kun trække så hårdt, som er nødvendige for at flytte tyngdepunktet af den faldende træ i den rigtige retning.

Tips & advarsler

  • Reb retningslinjer anvendes ved at fælde træer omtales også som "kontrol-linjer" eller "pull linjer."

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com