Hvornår vil min blåregn til at blomstre?

December 25

Hvornår vil min blåregn til at blomstre?

Blåregn er en løvfældende, hurtigtvoksende vinstok, der kan findes i mange landskaber i hele USA. Det kommer i mange varianter og kan nå op til 30 fod lange. Blåregn bærer hængende klynge af blomster i pink, hvid, blå og violet i foråret. For at afgøre, hvornår din wisteria plante vil blomstre, overveje en alder af anlægget og dets voksende miljø.

Om blåregn

Selvom en hårdfør plante, der kan tåle en række jordbundstyper, herunder ler og sand, vokser det bedst i en lerede, godt afdrypning jord i en neutral til let sur jordbund med en pH række 6,0 til 7,0, ifølge Ohio State University gartner Jane C. Martin. Denne vin skal støttes på et espalier, arbor, pergola eller andre sådanne struktur. Efter sin rigelige blomster blomstre, producerer wisteria grønlig-brun bælg, som peapods. Blåregn er hårdfør i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 til 9

Blåregn pleje

Sat planter i jorden på den samme dybde anlægget var i børnehaven. Nye planter kræver 1 tommer vand pr. uge, gennem enten regn eller vanding. Kun vand i tørre perioder, hvis planterne synes at visne. Befrugte planter årligt i foråret, da vækstperioden begynder. Udseendet og blomstrende af anlægget vil bestemme typen gødning behov, uanset om afbalanceret eller højere i fosfor og kalium end i kvælstof. Træne planter at klatre op på espalier eller støtte som de vokser. Fjern side skud efter behov for at uddanne vin til den ønskede form. Både sommer og sidst på vinteren beskæring vil hjælpe til at producere mere blomster.

Blåregn blomstrende gange

Nogle typer af wisteria blomstrer på én gang, mens andre sorter blomstrer i flere uger. Dette kan forekomme fra April til juni, afhængigt af de miljømæssige forhold i dit område. Gartnere voksende wisteria vinstokke fra frø bliver nødt til at vente fra fem til syv år for vinstokke til modne nok til at producere blomster, ifølge University of Arkansas gartner Gerald Klingaman. De vokset fra stiklinger af modne vinstokke kan nyde blomstrer i to til tre år. Regelmæssig beskæring, der holder wisteria vækst i check vil bidrage til at producere god blomstring.

Problemer med blomstrende

Blåregn har brug for flere år at etablere før de vil blomstre fuldt ud. Blåregn kan også opleve problemer med blomstrende når kvælstofindholdet i gødningen er for høj. Dette forårsager overvækst af løv på bekostning af god blomst produktion. Blåregn kan heller ikke blomstre hvis de ikke får nok sollys i løbet af dagen. Skære udhængende løv for at tillade mere sollys, eller flytte vinstokke til et område, der får mindst seks timers solskin hver dag. Beskæring vinstokke tidligere års vækst alvorligt vil også medføre manglende evne til at blomstre, ifølge New Mexico State University gartner Curtis W. Smith.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com