Pumaer fundet i Kentucky

December 26

Pumaer, i modsætning til navnet, der ikke findes kun i bjergene. De strejfede når over hele USA, men jægere tørrede dem ud i næsten alle Midtvesten og østlige amerikanske stater. En art stadig eksisterer i de vilde områder i Florida, og kaldes Florida panther. Angreb på mennesker er forholdsvis sjældne. i virkeligheden, føre hund angreb rent faktisk til flere dødsfald for mennesker end mountain løve angreb. Men, når de angribe, det er næsten altid med hensigten at dræbe. I foråret 2011 var et bjerg løve meget uventet spottet krydse motorvejen 22 i Kentucky. Dette er en meget sjælden begivenhed, men i fremtiden, mountain lion observationer på dette område kunne blive mere normen.

Faldende Habitat

Kendt af mange navne fra puma til cougar, Puma eller mountain kat kan lide at strejfe over store vidder af jord. Områder af de mandlige katte kan raseri over 300 kvadratmil. Med udvidelsen af civilisation, har pumaer mistet meget af deres levesteder. Som mennesker griber på dens område, mountain lion bliver fordrevet og skal søge efter nye område. Det var engang troede at mountain lion beboet kun 13 stater i USA, men observationer af pumaer er blevet rapporteret i mange af de 50 stater, herunder Kentucky. Det er meget muligt, at mountain lion forsøger at recolonize i stater, hvor det blev antaget, de var forsvundet for altid.

Mad kilder

I Kentucky, kan pumaer, trods overvejes i fare, blive dræbt uden tilladelse, fordi de ikke er hjemmehørende i området. Desværre, som fødevarer kilder bliver mere knappe for de vilde katte, de tvinges til at gå ind i nye områder på jagt efter næring. Typisk, et bjerg løve vil spise white tailed og muldyr hjorte og mindre dyr, som de er kødædere. Små kæledyr og husdyr kan let blive en ny fødekilde som folk flytter ind i områder hvor pumaer live.

Leder du efter tegn

Et bjerg løve vil slå hurtigt og ondskabsfuldt efter stalking dens prey. Det er vigtigt at kigge efter tegn på dyrene, før de angriber. Observationer, som i Kentucky på motorvejen, bør rapporteres til en lokal Department of Natural Resources eller Conservation Department. Paw prints i mudder eller snavs, ridser eller skrabe mærker på træer eller andre træ områder, bunker af blade i en gravhøj, der har været tisset på eller mountain lion afføring er alle legitime tegn på, at et bjerg løve er i området.

Hvad de skal gøre

Som pumaer fortsætter med at udforske områder beboet af mennesker, er det en god ide at vide hvad man skal gøre i tilfælde af du syne en. John Dinon, leder af Cincinnati Zoo Conservation Program, var ikke overrasket over at der var flere observationer af et bjerg løve i Kentucky. Han foreslår, at styre fri af den vilde kat er klogt. Pumaer er undvigende og tendens til ikke at angribe medmindre de er sulten eller truet. Hvis angrebet, vil kører kun tilskynde mountain løve til at jage. I stedet stå højt og kæmpe tilbage, forsøger at stå over for katten, hvis det overhovedet er muligt. Dinon var ikke overbevist om, at Puma observationer betød, at flere katte ville komme ind i området enhver tid snart. Kun tiden vil vise.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com