Alternativer til en konkret gårdhave

December 26

Alternativer til en konkret gårdhave

I sagens natur permanent og vanskeligt at "gør det selv", en betonplade patio er ikke for alle. Alternativer til beton terrasser omfatter brolægning materialer, der er overkommelig og tilgængelig for novice bygherrer. Installationen af mange populære og attraktive terrasse gulv materialer kræver kun tørre materialer, håndværktøj og begynderniveau opbygning af færdigheder. Lære om æstetiske og praktiske egenskaber af alternative gårdhave gulvbelægning materialer og du kan vælge den rigtige til dit projekt.

Ler mursten

Der henviser til, at standard byggeklodser ofte har kerne-fyld huller, er brolægning mursten solid. Hvis du vil oprette mursten, fabrikanter mix ler og sedimentære bjergarter, danne blandingen i mursten, tørre mursten og efterfølgende bages eller "ild," mursten. Mursten figurer varierer fra det traditionelle, rektangulære profil til specialdesignet, sikringsanlæg enheder. Afhængig af sort og oprindelse af ler, ler mursten farver spænder fra jordfarver til greens. Overfladebehandlinger giver mulighed for at tilføje æstetiske effekter, såsom forsætlig "vejrlig" for at opnå en alderen look. Ler mursten kan monteres med eller uden mørtel og direkte over en simpel base af sand.

Terrassen asfaltudlæggere

Den generiske betegnelse "terrassen asfaltudlæggere" refererer til cement-baserede baner blokke. Fremstillet af en blanding af cement og aggregat, fabrikanter hæld brolægger blandingen i præfabrikerede former og lad blandingen hærde eller "helbrede". Cement pigmenter giver mulighed for at tilbyde cement fliser i en næsten endeløs række af farver. Terrassen asfaltudlæggere almindeligt brug jordfarver og afrundede kanter og hjørner at efterligne udseendet af brosten. Terrassen asfaltudlæggere installere direkte over en base af grove aggregat og sand, med eller uden mørtel.

Natursten

Bygning materialer leverandører generelt henvise til natursten brolægning materialer ved deres snit, ikke slags sten. Flise refererer til tynde plader af natursten med enten en kvadratisk kant eller naturlige, tilfældige form. Udtrykket "belgiske blok" henviser sædvanligvis til natursten skåret i form af en standard ler mursten, og "Kvadersten" betegner natursten skåret i firkantede blokke eller alternative geometriske figurer. Typer af sten, der anvendes til at oprette gårdhave brolægning materialer spænder fra skifer og kalksten til granit og marmor. Bygherrer installere ofte natursten over en tør base af aggregat og sand og udfyld leddene med enten sand eller mørtel. Naturlige sten materialer er generelt dyrere end cement eller ler produkter.

Glas fliser

Producenter smelte og forme genbrugsglas i individuelle brolægning blokke for at skabe et byggemateriale, som billedligt og ofte bogstaveligt "grønt." Glas fliser vises som både gennemskinnelig, faste glaspartier eller terrazzo-lignende blandinger af genbrugsglas og bindemidler. Producenter typisk forme genbrugsglas asfaltudlæggere til kvadratiske eller rektangulære figurer. Glas fliser kan bruges til at konstruere en hel gårdhave floor eller blot spredt ud over et anlæg som accent fliser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com