Overvintring af planter, planteskole

December 26

Overvintring af planter, planteskole

Hvis delikat børnehave planter ikke er beskyttet mod frost og ekstreme vejrforhold, vil de dø under de kolde vintermåneder. Uanset om du er ejer af en stor kommerciel børnehave eller et lille drivhus som indeholder børnehave planter til eget brug, er vinter pleje principper de samme. Forberedelse, husly, varme og vand er de centrale elementer til overvintring børnehave planter og fremmer sund vækst i foråret.

Forberede vinteren i efteråret

Starte vinter præparater tidligt i slutningen af sommeren når vækstsæsonen er slut. Planter naturligvis først at indtaste en hvilende tilstand omkring September, så afhente nedfaldne blade, og tillade børnehave stauder at dø tilbage naturligt. Kan du pot modne stauder før vejret bliver kold, og lad gryder i et beskyttet sted udenfor over winter hvis du ikke har plads i dit drivhus. Beskær løvfældende buske og buske til at fremme væksten i foråret.


Holde træer og høje planter forankret så de ikke blæse i vinden, og gruppen sammen potteplanter emner i et beskyttet område. Delikat træer er bedst holdt i en cool drivhus eller indpakket i fleece, hvis du ikke er i stand til at tage dem indendørs.

Overvintre enårige i et opvarmet drivhus

Flytte årlige Planteskole-planter ind i en opvarmet drivhus for vintermånederne og holde temperaturen på omkring 55 grader Fahrenheit. Position varmekilder med jævne mellemrum omkring drivhuset at undgå varme og kolde steder. Årlige planter fortsætter med at vokse hele vinteren, så kontroller jævnligt, gryder og vand hvis jorden bliver tør. Du kan også gemme stauder, træer og buske i drivhuset, hvis du har tilgængelig plads.

Beskyt mod Frost

Tillad ikke udendørs børnehave planter til at komme i direkte kontakt med frost eller sne. Hvis du har en stor børnehave, kan det ikke være praktisk at tage alle planter et drivhus om vinteren. Beskytte børnehave planter i udenfor senge med et lag halm barkflis og plastplader. Hvis sneen falder, ikke Børst det den beskyttende plastfolie fordi sneen giver en ekstra isolerende lag over Planteskole-planter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com