Hvornår er blåbær klar til pluk?

December 26

Lære at dyrke frugt og grøntsager i hjemmet kan betale enorme udbytte. Undgå problematiske pesticider og kemikalier, der anvendes i kommercielle frugt landbrug, sikre friskhed af hvad der kommer til dit bord ved dyrkning og høst din egen mad, typisk en langt mere omkostningseffektiv venture end blot købe din mad fra et supermarked. Velsagtens er vigtigste færdigheder til at mestre når voksende din egen fødevarer at vide, hvornår og hvordan man plukke bær, når de har nået ideelle modenhed.

Ansvarsfraskrivelse

Den nøjagtige vindue af tid under som et bær er modne og klar til at blive høstet afhænger stærkt på jorden og atmosfæren og klimaet betingelser i området hvor bær der bliver dyrket. Således, det er meget svært at give præcise instruktioner om, hvordan og hvornår man skal plukke blåbær. Den bedste mulighed er altid til at konsultere en lokal landbrugs ekspert, især en med erfaring i voksende vilde bær, at det ideelle tidspunkt at plukke dine blåbær.

Tegn på modenhed

Blåbær Drej en dyb blå farve og vokse til den størrelse, du vil se dem i et supermarked, når de er modne og klar til at blive høstet. De vises buttet og fuld med ingen spor af rød. Bemærk at forskellige klynger modnes til forskellige priser, så vær ikke bekymret, hvis ikke alle af blåbær nå modenhed på samme tid.

Hvornår og hvordan at vælge

Som bemærket, kan blåbær trak væk fra klynger med blide tryk fra hånden, når de er fuldt modne. Fjerne alle blade, stængler og andre grønne områder fra bær. For at teste modenhed af klyngen, blåbær, forsigtigt slæbebåd på en af bær til at se, hvis det nemt kommer løs. Nogle producenter foretrækker at forlade blåbær på vinstokken for et par dage mere til at udvikle smag.

Pleje af plukkede bær

Fjerner alle overskydende blade, stængler og grønt fra bær og gemme dem i en lille, porøs container. Hvis de skal bruges samme dag, som de har været plukket, kan bær opbevares ved stuetemperatur. Lagring blåbær i køleskabet udvider deres liv til 10 til 14 dage. Du kan også fryse blåbær og tø dem når du er klar til brug. Undgå at vaske bær indtil lige før du spiser dem for at bevare deres sammenhæng.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com