Hvordan du ændrer ud påbegyndt vand linje

December 26

Hvordan du ændrer ud påbegyndt vand linje

VVS artikler er disse små stykker af VVS, holde op af gulvet eller ud af en væg så en blikkenslager kan uslebne-in en VVS-system uden at skulle installere det helt. Dette er nyttigt, når et hus er ved at blive bygget eller grundigt ombygget--VVS armaturer ville være på måde, hvis installeret for tidligt. Over tid, men kan disse VVS artikler mislykkes, undertiden skyder en rende langs del af rør under gulvet eller inde i væggen. Når dette sker, en boligejer kan gøre er at ændre ud vandlinjen stub.

Instruktioner

•Drej off vandet til stub placering ved hjælp af den afspærringsventil på linjen. Dræn vand linje ved at åbne ventilen det feeds. Løsn de rør, der Stubben feeds med slip-joint tænger og sæt den til side.

•Indstil hvor meget af Stubben bør erstattes af kravler under huset og placering i slutningen af opdelingen. Skåret væk nogle af drywall eller chip væk injektionsmørtel omkring stub for at få adgang til afsnittet brudt rør og forenkle fjernelse. Fjerne stub under den beskadigede del af løsne møtrikken med slip-joint tænger eller skære gennem rør med en nedstryger.

•Tag den beskadigede stub til hardware butik og bruge det for at størrelse en udskiftning. Svare det til en sektion af rør, der har det samme indvendige og udvendige dimensioner og er lavet af en kompatibel materiale. Køb koblinger, der vil lægge nye rør til de vigtigste VVS og armaturet, det feeds--genbruge ikke gamle koblinger eller du kan finde du har en ekstra lækage, når den gamle segl undlader at sæde korrekt.

•Klippe et afsnit, der er den samme længde med en nedstryger eller pibe kutter bruger den fjernede del af røret som reference. Omhyggeligt sand væk eventuelle grater, hvis du vælger at skære et plastik rør med en nedstryger. Skub alle nødvendige fittings på den rette ende af pipen før fodring den nye rør langs stien til den forhenværende sig og knytte det til VVS-systemet. Lodde en kobber rør på plads, skrue galvaniseret rør sammen eller bruge kompression fittings til at vedhæfte plastrør.

Tips & advarsler

  • Når der skiftes ud påbegyndt vandlinjen, benytte lejligheden til at tilføje shut-offs på armaturet, hvis de ikke allerede er på plads.
  • Hvis du beslutter at ændre materiale af Stubben under udskiftning, Sørg for at købe den korrekte type kobling til begge sider af VVS. Degnen i VVS-afdelingen kan hjælpe dig med at finde de korrekte stykker. Bruger de forkerte fittings vil resultere i en utæt, våde mareridt.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com