Sådan størrelse en Air condition i Ohio

December 27

Sådan størrelse en Air condition i Ohio

Køb en aircondition og opvarmning enhed afhænger af flere faktorer. For Ohio er med sin strenge vintre, en god varmesystemet nødvendigt at holde huse varmt og behageligt samtidig holde energiregninger til en rimelig pris. US Air Conditioning ud af Columbus, Ohio tyder på at bestemme størrelsen af udstyr afhænger flere miljø faktorer samt den plads, der kræver køling og opvarmning. Hvis en enhed er for lille, så systemet kører konstant. For at finde den rigtige størrelse af klimaanlægget for dit område, skal du gøre et par beregninger eller har oprindelige blå prints med målinger handy.

Instruktioner

•Measure den samlede størrelse på dit hus med et målebånd. Går fra rum til rum, måle og registrere antallet af fødder ved bredde og længde. Multiplicere længden med bredde til at beregne den firkant feet.

•Calculate antal BTUs per kvadratfod. Fastsættelsen af antallet af BTUs per kvadratfod betyder regnskab for forskellige faktorer som typen af websted, klimaet og niveauet af isolering. Online BTU regnemaskiner let højde for disse faktorer og anslå din BTUs per kvadratfod. Et sådant eksempel er gennem Theheatershop.com (Se ressourcer).

•Tilføj i beregninger for et køkken komfur og ovn, tilføje op til 17.000 britiske termiske enheder (BTUs) mens madlavning, som er næsten 1,5 tons. Derudover genererer en person op til 200 til 300 BTUs.

•Kontakt udlejeren, udlejeren eller oprindelige bygherre på størrelsen af huset, sætte spørgsmålstegn ved størrelsen af allerede installerede luftkonditioneringsanlæg og hvilken størrelse af Air-condition de anbefaler.

•Visit en online gratis belastning regnemaskine. Gartnerhvac.com har en gratis belastning lommeregner værktøj, der bruger længden og bredden af hele dit hus sammen med nogle andre muligheder til at foreslå en air conditioner størrelse.

Kortindgangsdør aircondition entreprenører i Amerika Ohio kapitlet at finde forskellige Air-condition licens installatører i dit område og anmode om en vurdering. Holde dine målinger og forventede belastning beregninger handy for at måle prissætning estimater for dit område. Lokale varme og air installatører vide mere om vejret i dit område og hvad faktorer øge eller mindske størrelsen af systemet er baseret på miljøet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com