Rettelser til utætheder omkring forsænket lys

December 27

Forsænket lys kan se godt ud, men på grund af deres konstruktion vil de udvide dit loftsrum plads at give mulighed for ventilation og plads til ledninger komponenter. De fleste nyere modeller vil have en pakning, der sikrer mellem den lampen og loftet for at forhindre enhver luft fra loftet til at sive i selve rummet, men over tid disse pakninger kan komme løs eller forværres, og en udsivning kan danne omkring belysning fastholdelsesanordningen. Hvis dette sker, er der måder at forsegle lyset og holde luft i.

Bestemme typen armatur

Der er to typer af forsænket lys: dem, der kan gøre kontakt med isolering materiale og dem, der ikke kan. Forsænket lys, der giver mulighed for isolering til at gå direkte på dem vil være mærket som "IC" inventar. Denne skelnen vil være modtagerlaboratoriets på lyset og gøre det meget nemmere at løse luft lækager. Dem, der ikke udmærker sig som "IC inventar" vil få for varmt og ikke har den korrekte forsegling omkring dem at sikkert lægge isolering direkte på i åbningen uden at oprette en brandfare. Hvis det er tilfældet, skal der træffes yderligere foranstaltninger til at løse eventuelle utætheder, der danner.

IC-Kampprogram

En IC-rated forsænket lys kræver kun løs isolering til at fastsætte en udsivning. Fordi isoleringen kan komme i direkte kontakt med lyset, skal du blot oprette en solid tæppe af isoleringsmateriale på tværs af loftet gulvet, kører op flush med forsænket belysning fastholdelsesanordningen på alle sider. Dette vil forhindre enhver luft fra rejser fra loftet i værelset og vice versa.

Ikke-IC inventar

Non-IC forsænket belysning kræver nogle ekstra forberedelse og pleje til at sikre, at der ikke er nogen risiko for brand. Fordi inventar kan sprede så meget varmen omkring dem inde på loftet, er det vigtigt, at ingen løs isolering leveres inden for 3 inches af armaturet fra alle sider. Derudover kan der være ingen dækker sætte direkte over armaturet, da det kræver plads til at lufte ud nogen varm luft. Gøre for disse restriktioner, bruge gulv bjælker allerede installeret i loftet langs to sider af armaturet. Ved hjælp af affaldstræ, oprette en mur på de to andre sider af armaturet, i det væsentlige boksning i lyset, med strøer er to sider af denne rubrik. Sørg for, at de to vægge, som du installerer er mindst 3 inches hver fra armaturet, og brug træ lim til at sikre dem på plads og fjerne eventuelle huller. Dette vil tillade dig at placere løs isolering langs ydersiden af hvert stykke træ, op til 3 inches fra armaturet. Bemærk, at denne metode helt ikke vil fjerne luft lækager, hvis de opstår direkte omkring armaturet, men det bliver betydeligt skære ned på mængden af luft, når lyset og siver gennem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com