Hvordan man undgår rulle mærker når maleri

October 6

Hvordan man undgår rulle mærker når maleri

Du kan være så glad for at male en væg, dækket med snavs, eller at erstatte en farve, der ikke længere taler til dig, at du tror, du ikke vil tankerne om en forholdsvis lille sag som rulle mærker. Men hvis du gonna investere tid og penge i en ny maling job, kan du også have perfekte vægge når det er færdigt.

Hvad du behøver og hvordan du Start

Undgåelse af roller mærker begynder med kvalitet maling, som går mere gnidningsløst, og en top-of-the-line roller dækning, som en uld, et med en 1/2-inch nap. Trække ud sin overskydende fibre med et stykke tape. Næste, skåret i hjørnerne af din maling projekt med en børste, så du kan hurtigt rulle i områder under loftet og inde i hjørnerne.

Lastning og arbejder rullen

For at undgå mærker, dyppe kun nap i paint i skuffen, ikke hele rullen. Forsigtigt dreje rulle mod textured rampen af bakke til at fjerne overskydende maling. Når du anvender maling til væg, roll fra tørre områder og skød over våde dem og holde rullen våd. Ikke Tryk for hårdt på de roller og arbejde hurtigt at sprede malingen.

Afstand fra Cut-Ins

Hold din afstand fra loftet og hjørner, som du dække de områder, du skære med penslen. Du ønsker at undgå deponering af ekstra maling fra den åbne ende af roller, som du plejer være stand til at omfordele, for tæt på loftet eller hjørner.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com