Hvordan man opbygger en baggård plankeværk

December 27

Der kommer et tidspunkt i livet i dit hjem, at du bliver klar til nogle personlige oplysninger fra dine naboer. Uanset hvad dine grunde kan være, kan en baggård plankeværk være en stor mulighed for at give dig personlige oplysninger, du ønsker uden at sprænge banken.

Instruktioner

Hvordan man opbygger en baggård plankeværk

•Mark hvor din polakker vil gå. Det er yderst vigtigt, at du korrekt plads dine hegnspæle, før du graver. Tag et målebånd og starter ved den ene ende spray male et lille mærke hver 6-8 fod. Disse er, hvor dine indlæg skal gå.

•Dig din post huller. Som lige som du kan tage din post hul gravemaskine og grave huller på hver af dine mærker, dybt nok, at 1/3 af dit indlæg passer ind i hullet.

•Gravel, niveau og sikre dine indlæg. Tage omkring 2 skovl fulls af din grus og Placer det i bunden af dit hul. Sæt dit indlæg i hullet og tage en plan og sæt den på toppen af dit indlæg. Når dine indlæg er niveau brug tavler at sikkert holde din post på plads.

•Cement dine indlæg. Du kan også bruge snavs men cement vil holde op bedre, især i fugtige klimaer med masser af regn. Fyld hullet op til lige over post hul. Du ønsker ikke at forlade ethvert rum for vand til swimmingpoolen på bunden af dit indlæg, så sørg for at cementen er stablet op på en vinkel rundt i bunden af din pole, således at vandet løber. Efterlad din cement til tørre i den anbefalede tid på pakken. Denne gang vil variere afhængig af type og mærke af cement, som du køber.

•Build din indhegning. Når din post har tørret helt, lægger en top og bund jernbane mellem hver af dine indlæg. Være meget præcis på hver post at være sikker på dit hegn er niveau. Nail dit hegn brædder lodret i hele din hele hegnet linje.

Tips & advarsler

  • Du kan enten købe alle dine materialer separat, eller de fleste hjem forbedring butikker vil tilbyde hegnet bygning kits samt.
  • Passe på at give nøjagtige målinger og være sikker på at din polakker er niveau. Ikke at være præcise kan påvirke både udseende og integriteten af dit hegn.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com