Sådan foretages fejlfinding af en over jorden Pool Filter

December 28

Sådan foretages fejlfinding af en over jorden Pool Filter

En del af den daglige vedligeholdelse og rengøring for en overjordiske pool er at sikre filteret pool fungerer korrekt. Uanset hvilken type filter din egen, patron, sand eller diatomaceous jorden, der er nogle ting, der er fælles for alle tre, der skal evalueres, når fejlfinding en forkert fungerende pool filter. De fleste pool filter problemer er en let løsning. Men der er tidspunkter, hvor du nødt til at udnytte tjenestegrene af en pool filter professionel.

Instruktioner

•Kontrollér vandet niveauer på de overjordiske pool. Uanset om vandet fordampet, eller dine børn og deres venner havde en fest, der forårsagede vandstanden til at falde, kan det være årsag til pool filter problem. Dette er især almindelig, hvis filteret swimmingpool ligger på jorden noget højere end niveauet af poolen. Når vandet niveau dråber for lavt, pool pumpe har svært ved tegning af vand fra poolen i puljen filtrerer boliger.

•Klart skummer og check for snavs. Blade, fejl og snavs er en anden årsag til pool filter problemer. En klynge af alt for mange blade gør det vanskeligt for pool pumpe til at trække vand fra poolen. Rengør skummer og åbne pumpe kurv låg for at fjerne snavs forhindrer filteret ikke fungerer ordentligt.

•Stram slange-forbindelser. En dryppende forbindelse ikke kun tillader vand at sive fra poolen, men det kan tillade luft at komme ind i vandfiltrering systemer. Pool filtre funktion i et vakuum miljø. Når at vakuum er brudt, vil de ikke arbejde ordentligt.

•Look på manometer og check tilbage flow. Hvis trykmåleren stiger og den tilbagevenden flow er formindsket, dvs. filteret skal renses. Det er på tide at efterdønningerne en sand filter, rense patronen i en patron filter, og regenerere eller erstatte diatoméjord i din DE filter.

•Lyt til en høj jamren. Hvis pool pumpe motor gør mærkelige lyde som en høj jamren eller slibning lyd, kan det være tid til at udskifte pool pumpe motor. For at afgøre, hvorvidt det skal udskiftes, skal du afbryde pool pumpe fra poolen og filter boliger. Tillad pumpen til at køre for et kort øjeblik og sætte din hånd over outputporten. Hvis der er lidt at ingen luft pres kommer fra outputport, der betyder, at din pumpe motor eller løbehjulet skal muligvis udskiftes.

Tips & advarsler

  • Det er bedst at starte med den nemmeste fix først. Ingen mening i at erstatte en impeller eller en pumpe motor, når alle du skal gøre er at tilføje ekstra vand til poolen.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com