Blomster til at plante i skyggen i Michigan

December 28

Blomster til at plante i skyggen i Michigan

Michigan er kendt for sine kolde klima, men mange forskellige blomster kan håndtere de køligere temperaturer og trives der. Nogle vokse endda bedste uden for rækkevidde af solens stråler i skyggen. Ifølge Michigan Department of Natural Resources, er staten hjemsted for mere end 1.800 arter af blomster, der vokser i alle mulige betingelser, fra fuld sol til fuld skygge.

Træ Anemone

Træ anemone vokser i fuld til halvskygge i statens skove. Denne plante vokser mindre end 10 inches høj og producerer deep-green, Krans blade og en enkelt hvid eller pink blomst med én række af kronblade på hver stængel. Blomster vises i det tidlige forår. Træ anemoner spredes let og ofte vokse i ligger under træer og i skyggen af andre forhindringer. Planterne vokser også bedst i rige og fugtig jord.

Lilla falsk Foxglove

Når du er på udkig efter en blomst til at plante i Michigan haven når nogle sektioner modtager fuld sol, mens andre er helt overdækket, er den lilla falsk foxglove en god mulighed. Disse blomster vokse 3 til 6 feet tall og producere blomstrer, der er hvide, røde eller lilla og er formet som klokker. Lilla falsk Fingerbøl planter blomstrer fra midten af sommeren gennem efteråret og vokser bedst i fugtig, sandet jord.

Østlige røde Columbine

Den østlige røde columbine er en flerårig blomst, der vokser vildt i Michigan, men kan overleve i dyrkning så godt. Denne blomst vokser op til 2 fod høje og producerer hængende blomster, der er formet som klokker og er røde med gule tips. Blomsterne blomstre fra det tidlige forår gennem sommeren. De vokser bedst i enten fuld eller delvis skygge og i jord, der er enten tør eller fugtig og basisk.

Nordlige Bush Gedeblad

Den nordlige bush kaprifolier er en lille busk, der trives i enten fuld eller delvis skygge. Denne busk vokser bedst i områder af Michigan med stenet jord, der er let syrlig. Nordlige bush honeysuckle buske vokser ca. 3 fod høj og 3 fod bred og producere blomster, der er formet som klokker og komme i farver som lilla, rød, gul eller orange. Den busk blade vender enten gul eller rød i efteråret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com