Gryder & pander bruges i 1930-erne

December 28

Regionen hele Plains i USA blev svedet af en rædselsvækkende tørke i hele 1930s. Kommer i hælene på den store Depression, disse katastrofer kunne have været nok til at overbevise folk til at forlade regionen for evigt, men familier forblev standhaftige, paaberaabe sig deres integritet, opfindsomhed og sanser af humor til at overleve årtiet. Husmødre, allerede enduring daglige strabadser, regelmæssigt spøgte: "Jeg gennemsøge min gryder og pander ved at holde dem op til nøglehuller for en grundig sandblæsning," ifølge forskere ved U.S. National tørke afbødning Center. Oplev gryder og pander, de måtte have haft til at Nøglehullet så lang tid siden.

Guardian Ware

Når tallet Metalcraft Corporation begyndte at lave gryder og pander i midten af 1930 ' erne, de nærmede sig salg af deres gryder i en unik måde. En forløber for Tupperware, Guardian Ware blev solgt af uafhængig sælger på værtinde-sponsoreret parter, forsegling tilbud af madlavning lækre måltider, ved hjælp af virksomhedens tunge hamret aluminium, tøroffset køkkengrej. Guardian Ware blev markedsført som er næsten skudsikkert, en fordel, der appellerede til kvinder i 30 ' erne, der købte gryder og pander én gang i en levetid.

Revere Ware

Revere Ware Corporation banebrydende kobber-bunden pot, indført i 1930-erne. Hvad der begyndte som en afdeling af Revere kobber & messing selskab (det stammer med berømte sølvsmed Paul Revere), virksomheden flyttet sine prioriteter fra industrielle produkter (rør, rør, plader, etc.) til køkkengrej tidligt i 1930-erne. Udfordrende tunge støbejern gryder for markedsandel, reveres underskrift rustfrit stål gryder og pander var let, plet - og ridsefri, men æstetik var ikke ignoreret. Pot håndtag var designet til at kopiere en kurve over en sølvsmed hammer, en hyldest til Paul Revere.

Griswold produktionsvirksomhed

Som 1930s herskede oprandt, traditionelle støbejern køkkengrej. Griswold fremstilling af Erie, PA havde været den anerkendte producent af fine støbejern køkkengrej siden 1865, påberåbe sig sin tradition og ry for at sælge støbejern gryder og pander. Firmaet prøvede venturing i støbt aluminium og emalje-belagt kogegrej som 1920erne skred frem, og selv tog en risiko ved at gøre elektriske gryder og pander i 1930-erne, men interne skænderier og konkurrence fra andre selskaber stavet lukningen af virksomheden i midten af 1950 ' erne.

Regal Ware på verdensplan

Lanceret i 1911, denne pot og pan producent understregede håndværk, men solid konstruktion var ikke den eneste innovation som selskabet blev kendt--ejere skrev en medarbejder manifest lovende at behandle medarbejdere med respekt, Regal Ware blev dermed et populært sted at arbejde. Selskabet indført to rustfrit stål kasseroller, da det åbnede dørene og af 1930 ' erne, Regal Ware var blevet et enormt populære internationalt mærke. I dag findes en køkkentøj museum i Wisconsin, gryder og pander produceret af firmaet over tid.

Teflon-foret gryder og pander

Teflon blev opfundet i 1930-erne af DuPont Corporation og anvendt til indretning af gryder og pander til at holde mad fra stikning. Over tid opstået bekymringer mellem Perfluorooctanoic syre PFOA-baseret belægning og fødselsdefekter. Ifølge en 2004 BBC artiklen undersøge fremtiden for Teflon, udenretlig bilæggelse af tvister som følge af PFOA-forurenet vand er blevet udbetalt, men DuPont fortsat hævder, at belægningen er sikker. Der sagde, at belægningen er en vigtig del af historien om gryder og pander i 1930 ' erne, så hvis du er en opkøber, du vil finde masser af disse husstand artefakter i antikvitetsforretninger.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com