Hvordan man laver kobberoxid solpaneler

December 28

Hvordan man laver kobberoxid solpaneler

Solenergi ikke kun sparer energi, det reducerer din utility regninger hver måned. I 2010 er flere mennesker og økonomisk-energibevidste end når som helst i den seneste tid. En del af årsagen er, at mange er bekymrede med bevarelse af jorden og naturen. Anden grunden er penge; Det er ofte billigere at genbruge inden for dit hjem end at købe nye ting. Gør dit eget solpaneler absolut falder ind under begge kategorier. Hjemmelavet solfangere kan ikke producere så meget energi som fremstillede versioner, men de kunne let strøm en radio eller en ofte anvendt lampe.

Instruktioner

•Klippe et stykke af kobber blinkende om 1 tomme kortere og smallere end en CD jewel case, omkring 4 inches med 5 inches. Lægge det på en lille stovetop brænder og slå high brænderen. Som kobber heats, vil du se gul, orange, rød og blå swirl hen over overfladen. Til sidst, vil kobber blive helt sort.

•Heat kobber i ca 30 minutter efter det bliver sort. Dette sikrer oxidlag under den sorte svedne lag er helt dannet. Efter 30 minutter, slukker brænderen og lad den kobber cool i ca 25 minutter. Da det køler, vil stykker af den sorte belægning poppe fordi kobber formindskes da det køler. Ikke krat fra resten af den sorte belægning; Hvis du gør, vil du krat væk oxidlag så godt.

•Klippe et andet kvadrat af kobber omkring samme størrelse som først. Skåret væk inde i firkanten så du har en kvadreret off, tommer-dækkende "U" form. Klem en tyk perle af silikone caulk på U; ikke dække kanterne. Prøv at holde caulk centreret.

Anslag dysefastgørelsen tage dit smykkeskrin fra hinanden; du behøver kun én side. Tryk på tasten U, caulk-side ned, på indersiden af din CD jewel case. Kør en anden perle af caulk over toppen af U, endnu en gang at holde perle centreret. Hvis du skal vælge, omfatte den udvendige kant i stedet for indvendigt.

•Tryk på den oxiderede kobber plade ned på silikone caulk. Vedhæfte en alligator klippet ledning til venstre side af den du og den anden på højre side af den oxiderede plade. Sørg for at begge klip er på ydersiden af silikone.

•Køre den en perle af silikone omkring kanterne af begge kobber stykker, forsegling dem op stram. Du skal have en lille hule sted mellem din du og arket oxideret. Du bør kunne se kanten af U inde i det hule sted; ellers vil panelet ikke arbejde.

•Mix omkring 1/2 kop salt med en kop varm vand. Bruge en kalkun baster for at udfylde den tomme plads mellem din du og panelet oxideret med saltvand. Tilslut krokodillenæb til klippene på begge sider af en pære indehaveren. Placere panelet i solen med U vender ud. Når panelet absorberer lys nok, tændes pæren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com