Fælles septiktank problemer

December 28

De fleste septiktank problemer er forårsaget af forkert vedligeholdelse og overforbrug eller misbrug. Forkert vedligeholdes septiktank systemer kan være dyrt at lave og skadeligt for miljøet. Vedligeholdelse begynder med vandbesparelse og grænser for materiale lagt ind i systemet. Systemet bør kontrolleres for utætheder eller problemer mindst én gang om året. Systemer, der anvendes på daglig basis bør være pumpet ud regelmæssigt, afhængigt af størrelsen af systemet og antallet af mennesker, der bruger den.

Almindelige problemer

Den mest almindelige trussel mod septisk systemer er ophobning af affald eller slam. Det første tegn på oprustning er normalt langsomt rødmen eller dræning eller tilstoppet rør inde i hjemmet. Hvis slammet når leach felt rør vil det tilstoppe porerne. Udpumpning tanken vil ikke unclog porerne og meget af systemet skal udskiftes.

Sørg for at beholderen munder ud i en leach felt, der kan absorbere spildevand, eller det vil sikkerhedskopiere ind i huset. Undgå at sætte feltet leach i jorden med sandjord eller høje niveauer af ler.

Kemikalier såsom pesticider, maling, fortynder, opløsningsmidler, desinfektionsmidler og giftstoffer kan forurene jorden omkring feltet leach.

Tankkapacitet

En septiktank, som er for lille vil overbelaste med slam. Septiktank størrelser varierer normalt mellem 900 og 1500 gallon. Mindre størrelser er passende for en eller to personer eller for et hjem, der ikke bruges hele året rundt. Et hjem med en større familie besat året rundt skal bruge en 1.500-gallon tank. Kapacitet er ofte bestemt af antallet af soveværelser.

Gøre tanken er bygget med de korrekte tilladelser og i overensstemmelse med lokal lovgivning.

Inspektioner

For at minimere risikoen for problemer, inspicere septiktanke system en gang om året og måle mængden af slam i tanken. Check for utætheder--lyse grønne vegetation omkring tanken kan indikere spildevand siver ud.

Hvis tanken ikke er over kapacitet, kan sikkerhedskopier inde i huset være forårsaget af problemer i feltet leach. Kigge efter tegn på problemer med feltet leach ponding vand. Ponding kan være et tegn på at området ikke længere kan absorbere vand strømmer gennem det. Hvis feltet er bygget langs en bank, kan vand også blive opdaget siver ud fra siderne.

Pumpning

For at undgå sikkerhedskopier og dyre reparationer, har en professionel pumpe det solide slam ud af tanken på en regelmæssig basis. Én person bruger en 900-gallon tank normalt behov for pumpning kun én gang hvert 11 år. Hvis fire personer bruger en 1.250-gallon tank på daglig basis, skal pumpe hvert tredje år. Seks personer på en 1.000-gallon tank kræver normalt pumpe hvert andet år.

Vedligeholdelse

Den bedste måde at håndtere septiktank problemer er ikke at have dem i første omgang. Mindske chancerne for problemer ved at sætte som lidt vand og fast affald ind i systemet som muligt. Hver enkelt person skal bruge mere end 50 gallon vand om dagen. Regelmæssigt kontrollere vandhaner, rør og andre VVS for lækager, der kan øge vand går ind i tanken.

Skrald afhændelse kan fordoble mængden af fast affald ind i septiktanke system, fordoble antallet af ophobning af faste stoffer i tanken. Undgå at bruge dem hvis det er muligt.

Læg ikke hygiejnebind, applikatorer eller andre kunstige affald ind i systemet.

Fedt, fedt og kaffegrums også blokere systemet og skal ikke gå ned i afløbet.

Advarsler

Videnskabelige undersøgelser har fundet ingen beviser for, at kommercielle Septisk system rengøringsmidler der indeholder enzymer, bakterier eller gær reducere slam eller hjælpe system-funktion. Nogle kan suspendere slam i en overbelastet tank, får det til at flyde ind i leach felt dræning linjer og tilstoppe porerne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com