Hvordan man kan lave ridser i Corian

December 28

Corian er et syntetisk materiale, der anvendes for tællere og synker i køkkener og badeværelser. Materialet er slidstærkt, kan det blive ridset. At fjerne ridser er ikke en omstændelig eller vanskelig proces, så længe ridser ikke er dybe eller omfattende. Corian reparation kits er tilgængelige og andre produkter kan bruges til at afhjælpe ridser. Da Corian er en solid farve hele vejen igennem, slibning og polering ud ridser kan resultere i en perfekt counter finish.

Instruktioner

•Rengør bordplade med varmt sæbevand, makeing sikker på tælleren er olie-fri og al mad har været tørres væk, især i nærheden af ridser.

•Brug fersken-farvet skrubber at installationsprogrammet leveres til dine tællere eller bruge en grøn notesblokken. Scotch-Brite puder arbejde godt, men andre puder, der har den samme tekstur også kan fjerne ridser. Gnide i én retning og med jævne mellemrum ændre retning i intervaller på 90 grader. At holde counter fugtig hjælper gnide ud ridser.

•Finish, ved hjælp af 400-sandkorn sandpapir til glat overflade, blending overfladen med tælleren ubeskadiget. Hvis området er vanskeligt at matche, prøve at bruge en lidt lavere sandkorn sandpapir og slut af med 400-grit papir. Aftørre disken, som du arbejder, og lad det tørre, så du kan se, hvordan arbejdet skrider frem. Når først færdig, skyl og tør bunden puder.

Tips & advarsler

  • Kalde en professionel, hvis ridser er dyb, eller hvis du har lidt succes på egen hånd.
  • Aldrig skære direkte på Corian counter materiale, Brug altid skærebræt.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com