Liste over ferskvands Minnows

October 7

Liste over ferskvands Minnows

Minnows er generelt små, sølvfarvede fisk, der udgør den største fisk familie. Minnows live almindeligt i forurenet ferskvand vandløb; de er både kødædende og planteædende og er vigtige links af fødekæden, da de er mad til de større fisk. Selvom minnows som regel frisk vand, kan de også optage andre levesteder, herunder moser og brakvand.

Guldfisk

Guldfisk er det mest kendte medlem af familien elritse og tilhører arter Carassius auratus. Guldfisk er en efterkommer af den vilde karper og var blandt de første fisk skal holdes som en human pet. Der er fire vigtige sondringer af guldfisk: ce guldfisk eller græs guldfisk, som ikke har nogen fancy funktioner; den almindelige guldfisk, som har farve ændring som sit kendetegn og kommer i forskellige farver; wen guldfisk, som har en fancy hale og en rygfinne; og æg guldfisk, som ikke har nogen rygfinne.

Storøjet Chub

Storøjet chub (Hybopsis amblops) er en 2 til 3 tommer lange elritse med en slank krop, små munden og Snuden er stump. Fisken har store øjne med en diameter større end dens snude og lyse grønne sider og ryg. Fisken er almindeligt forekommende i de øvre Mississippi River basin i små og mellemstore klare ferskvand vandløb med sandede og stenede bund. Storøjet chub spiser vandlevende insekter. Lignende arter af fisk omfatter den foret chub, Hybopsis lineapunctata og den klare chub, H. winchelli.

Bigmouth Shiner

Bigmouth shiners (Notropis dorsalis) er typisk 2 til 3 inches lang. De sølvfarvede fisk har store vandrette munden med en fremspringende overkæben. Bunden af hovedet er lidt flad med siderne af hovedet vinklet indad, og øjnene er placeret tæt på bagsiden af hovedet. Bigmouth shiners er ferskvandsfisk almindeligt forekommende i puljer med sandet substrater. Den sædvanlige kost af fiskene består af vandlevende hvirvelløse dyr og insekter, der falder i vandet. Fisken gyder i løbet af sommeren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com