Brolægning sten håndværk

December 29

Brolægning sten håndværk

Brosten er en nyttig måde at dekorere din have, græsplæne eller på terrassen. Du kan bruge forudbetalte terrasse sten, men dekorere din egen tilføjer et strejf af personalisering til din landskabsarkitektoniske. Brolægger håndværk er også en konstruktiv familie håndværk projekt, så hvert medlem af familien til at vise sin individualitet.

Festlig gårdhave sten

Forvandle en gårdhave sten til en ferie dekoration med dette håndværk idé fra Disney Family Fun. Bruge akryl maling til at dække et nøglehul-formet udlægningsmaskiner (den type, der ligner en ottekant med et kvadrat, der er knyttet til siden). Hvis du vil bruge denne gårdhave udlægningsmaskiner udenfor, anbefaler Disney Family Fun, ved hjælp af en alle-vejr maling i stedet for akryl maling. Brug sort maling til at give din snemand nogle knapper og ansigtstræk, derefter et tørklæde af skrot materiale, som en gammel trøje. Du kan ombryde enderne af en piberenser omkring store håndværk pomponer at gøre høreværn til din snemand og derefter bruge super lim vedhæfte høreværn til udlægningsmaskiner.

Brolægger stearinlys

Dette projekt fra Craftbits.com er en enkel måde at tilføje nogle lys til din udendørs terrasseområde. Til dette projekt, bruge en konkrete udlægningsmaskiner, der har åbninger i nogle typer af design. Du vil som regel finde dem, der har nogle type af geometriske figurer i dem, som vil give dig et par forskellige steder at tilføje stearin. Skåret nok stearinlys væger, så du har en for hvert afsnit af din brolægger, så vil du nødt til at smelte nogle paraffin voks (fundet på håndværk butikker) ved hjælp af en dobbelt kedel. Du vil derefter dyppe hver stearinlys vægen i den smeltet paraffin og holde det i afsnittet i udlægningsmaskiner hvor du vil gøre et stearinlys. Vent indtil paraffin hærder nok til at holde vægen på plads, så hæld noget af den smeltet paraffin i hvert afsnit indtil paraffin er omkring 1/4-tomme ned fra toppen af udlægningsmaskiner. Gentag dette for hver sektion, hvor du vil foretage et stearinlys, så lad voksen hærde før belysning stearinlys.

Gøre din egen brolægger

Nogle gange kommer op med den "perfekte" paver til at dekorere din haveområde udfordrende, især hvis du har en idé om, hvad du vil, men Cant synes at finde det. Gør din egen gårdhave udlægningsmaskiner er let at gøre, og du får bare udlægningsmaskiner ønskede med dette håndværk projekt fra fabrikken direkte håndværk. Du skal hælde nogle quick-indstilling beton i en mold, såsom en disponibel, rund kage gryde, en engangs, firkantede bagning parabol eller endda en engangs, 13-af 9-tommers bagning parabol. Du skal også skære en skærm omkring en tomme kortere end din mug på alle sider. Fyld formen om halvvejs med den konkrete blanding, så læg skærmen på toppen. Hinden dette med nok beton til slut fylde formen, så lad det har sat en halv time. Du kan derefter tilføje håndværk sten, krystaller eller andre elementer, der kan have betydning for dig. Fabrikken direkte Craft tyder på, at du undlader at bruge skarpe genstande, hvis folk vil gå på din brolægger. Efter omkring to dage, kan du fjerne din brolægger fra sin skimmel, og efter endnu fire dage, lå det i din haveområde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com