Sådan Fix en langsom brusebad afløb

December 29

Sådan Fix en langsom brusebad afløb

En langsom brusebad afløb kan være en reel smerte, især da det bruges til at fungere fint. Årsagen er ofte oprustning eller rester, der hæmmer vandgennemstrømningen. Du kan rydde gunk og fremskynde afløb med en række trin.

Instruktioner

•Plunge det. Placere stemplet toppen fast omkring afløbet og pumpe i stemplet håndtag. Dette kan være nok til at løsne noget, der har været faldende i afløbet. Test vandflow for at se om det er tilbage til normal. Hvis ikke, gå videre til næste trin.

•Brug flydende drain sæbe. Følg pakke retninger at rydde enhver let ryddet gunk, der kan aftagende i afløbet. Sørg for at bruge en for stillestående vand, hvis du stadig har stående vand i bruseren. Hvis afløbet er stadig langsom, gå videre til næste trin.

•Rengør afløb cover. Tage en gammel tandbørste og rag at skrabe off enhver gunk, hår og andet restmateriale, der kan have indsamlet på drain dække, hindrer vandet flyde. Fjern dækslet til helt med de rette værktøjer og ren under det, også at slippe af enhver gunk, der kan aftagende vandgennemstrømningen. Forlade dækslet og teste vandet flyde. Hvis det er stadig langsom, styrte med coveret off for at se, om nogen større stykker af snavs kommer.

•Snake det. Når alt andet fejler, trek hardware eller hjem butik til en VVS slange. Sæt slangen i afløbet, efter pakke retninger. Disse lange, smidig tingester vil rydde alle inderst gunk og forhåbentlig få dine afløb til normal hastighed.

Tips & advarsler

  • Gamle rør kan være belagt med oprustning, der kan også bremser afløbet. Hvis dette er tilfældet, er det tid til at ringe til blikkenslager.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com