Min Hibiscus blomstrer ikke efter beskæring

December 29

Min Hibiscus blomstrer ikke efter beskæring

Hibiscus (Hibiscus rosa-sinensis) er en løvfældende eller stedsegrønne busk, der kommer fra tropisk Asien. Hibiscus kan vokse til 10 fod høj med en spredning af 8 fod. Det kræver tilstrækkelig vanding og gødskning for god vækst. Hibiscus er et frost-buddet plante, der skal bringes indendørs om vinteren i nordlige klimaer. Denne busk kan udvikle problemer med forsinket blomstrende efter beskæring.

Om Hibiscus

Kategorien af hibiscus dækker et stort udvalg af blomstrende planter, der er i samme familie som den vegetabilske okra. Hibiscus rose-sinensis findes bredt i hjemmet haver og landskaber i USDA hårdførhed zoner 9 til 11. Afhængigt af miljøforholdene, det kan blomstre året rundt og kommer i nuancer af pink, rød, gul, koral og i enkelt eller dobbelt blomstrer. De fleste typer af hibiscus sidste for en dag, åbner om morgenen og afsluttende om natten, selvom et par sorter vare i to dage.

Beskæring Hibiscus

Hibiscus blomster blomstre på ny vækst, så tid og omfang af beskæring kan påvirke blomst produktion. Kraftig beskæring bør ske meget tidligt i vækstsæsonen, ifølge University of Florida havefolk D.L. Ingram og L. Rabinowitz. Beskære kun den længste tredjedel af grenene til at opretholde form og størrelse. Beskæring hibiscus hjælper til at stimulere ny vækst og sunde blomstrer, producerer større blomster. Hibiscus kan også let beskæres i sensommeren efter blomstring er færdig. Drastisk beskæring kan hjælpe ældre buske, der ikke længere producerer sunde blomstrer.

Bedste forudsætninger for god blomstrende

Hibiscus foretrækker godt afdrypning jordbund med en pH på 5,5 til 6,5. Beskytte hibiscus planter, når temperaturen falder til under 30 grader Fahrenheit med landskab klud. Overvåge planter til bladlus og whiteflies og behandling med insekticid sæbe, hvis det er nødvendigt. Når beskæring, forlade et par ældre stilke til at producere tidlige blomster, mens den nye vækst etablerer. Nogle ældre-type hibiscus producere deres bedste blomster på modne træ. Beskære det kun for at bevare formen på busken, ifølge HibiscusWorld. En økologisk barkflis som fyrretræ bark eller cypress vil bidrage til at fastholde vand til blomstrende i tørre perioder. Tillad ikke barkflis at røre hibiscus stængler.

Blomstrende problemer af Hibiscus

Hibiscus i containere vil ikke blomstre hvis beholderen er for stor, ifølge North Dakota State University gartner Ron Smith. Hibiscus foretrækker at blive pot-bundet for at producere blomster. Ikke overfertilize, der vokser mere løv på bekostning af blomstring. Hibiscus skal lyse sollys i flere timer om dagen for god blomstrer. Trim blade fra andre planter at tillade fuld sollys på hibiscus planter. For indendørs hibiscus, flytte til et vindue, der får fuld sol i det meste af dagen. Hibiscus undertiden kræve en "hvileperiode" før reblooming. Vand mindre hyppigt for to til otte måneder, og derefter genoptage vanding og placere på et solrigt sted. Befrugte planter hver to uger med en høj-kalium gødning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com