Baggård Landskabsarkitektarbejde idéer til Chicago

October 10

Landskabspleje for Chicago kan være svært på grund af dens intense fugtighed i sommer og meget kolde vintre. Ideer til landskabspleje skal være alsidigt for sådan en bipolar klima, herunder ved hjælp af justerbar og praktiske metoder. Selv ved hjælp af en mindre, urban område for landskabspleje kan være en succesfuld måde at skabe en lille udsættelse i byen.

Hardy Zone og blomster

Chicago er hårdføre zone fem til seks, hvilket betyder, at blomster dyrkes der skal kunne overleve temperaturer ned til nul for-20 grader Fahrenheit, hvilket i sidste ende betyder, at planter er meget hårdføre til at modstå sådanne kolde temperaturer. Nogle passende anlæg til Chicago klima ville være liljekonval, pæoner, roser, tidsler og butterfly buske.

Din landskab mål

Hvis du bor i et bymiljø, såsom Chicago, vil du udnytte din baghave plads. Selv hvis din "baghave" ikke er en traditionel gård såsom en tagterrasse eller lejlighed med terrasse, har du kan bygge en anlagt område. Start måling og planlægningen af hvor meget plads du vil gerne landskab. Beslut også, hvordan du vil bruge plads, som til grill, underholdende gæster, og/eller oprette din egen personlige udsættelse.

Start landskabspleje

Start med de større materialer først, såsom træer, springvand, fortove, terrasser, spise områder og vand funktioner som springvand. Sætte disse ting i første, definere din have parametre. Prøv en vand-funktionen hvis du har en masse af byens larm i din baggård eller havearbejde plads, da dette vil give hvid støj, som vil bidrage til at overdøve baggrundsstøjen. Et træ i en lille havearbejde rum er også en måde at give skygge samtidig ikke tage begrænset jorden plads. Hvis du føler din plads er meget begrænset, kan du prøve et sæt af hylder, der kan holde potteplanter, der tåler skygge meget godt, bruger den øverste hylde til den højeste af de potteplanter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com