Hvordan at have en japansk Buksbom

December 29

De forskellige boxwoods (Buxus arter) bruges til at pryde og afgrænse landskaber, samt holde områder privat. Japansk Buksbom, også kendt som littleleaf Buksbom og Buxus Buksbom, er en kort arter på 3 fødder, hvilket betyder, at det ikke er ideelt til en beskyttelse af privatlivets fred hedge. Dekorativ plante bjørnene skinnende grønne blade op til 1 tommer lange. Det tilbyder også fordelen at modstå høje temperaturer godt. Dyrke japanske Buksbom, som du vil andre medlemmer af Buxus arter.

Instruktioner

•Start din japanske boxwood i et websted, der dræner senest en time efter vanding eller regn. Plante det i et hul så dybt som sine rødder men dobbelt så bred.

•Build en 2 til 3 tommer dyb muld ring omkring den boxwood base. Brug kompost, flis, bark eller en anden organisk materiale. Dækslet isolerer de lavvandede rødder fra temperatursvingninger, bremser vand fordampning og undertrykker ukrudt.

•Kapacitet den nyplantede japanske boxwood ugentligt. Anvende vand nok til at fugte hele zonen dens rødder besætte. Den etablerede Buksbom er varme tolerant og kan gå længere uden vand hvis det er nødvendigt.

•Når den japanske boxwood 1 pund af en 10-10-10 gødning i slutningen af vinteren før nye vækst starter. Følg producentens anvisninger til at anvende den. I almindelighed, broadcast produktet jævnt omkring planten uden at tillade det at røre i blade og stængler. Overrisle boxwood for at frigive næringsstoffer i jorden.

•Prune busk når som helst du bemærker syge, døde eller knuste plantedele i vækstsæsonen. Du kan også vælge at trimme den japanske boxwood for at fremme en bushier plante. Hvert år, fjerne gamle vækst, der holder sollys fra at nå stilke i midten af anlægget. Suspendere skære seks uger før den første frost indtil det følgende forår.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com