Sådan installeres en Pool Liner

December 30

En pool liner funktion for en over jorden pool er at holde vandet i poolen og forhindre det fra utætte. Pool liner tjene ikke en støtte formål, så det er vigtigt at installere det ordentligt, så det ikke er strakt eller trukket for stram. Strække pool liner og du risikerer det rippe fra presset fra vand og folk gå eller hoppe på bunden af puljen.

Instruktioner

•Sæt en jorden højen rundt i bunden af puljen. Dette vil sikre, at pool liner ikke røre metal pool ramme. Jorden højen er et jævn lag af sand, der går i bunden af puljen. Fjerne eventuelle sten eller småsten fra dette område og glat det ud så meget som muligt.

•Lay ud pool liner. Du vil gerne lægge det ud, så det rører jorden, pool vægge og jorden højen. Ikke trække det for stramt eller du risikerer at skabe luft rum mellem liner og jorden højen i bunden. Dette øger risikoen for din liner rippe eller rive mens du bruger den.

Hæng overskydende liner på kanten af bassinet. Du vil højst sandsynligt har ekstra bredde og længde af liner. Lad dette draperet over kanterne af siderne af poolen.

•Lad nogen små rynker i pool liner. Det er muligt at udjævne disse efter poolen er fyldt med vand, og nogle glat ud på deres egen mens poolen er fyldt op. Forlader rynker vil muliggøre ekstra plads i tilfælde af foringen krymper over tid.

•Fyld pool med vand. Check med producentens manual for din pool at finde den optimale fyld linje. Under påfyldning, du kontrollere liner til at sikre, at det ikke er der, flyttede eller strakt alt for langt. Efter du har 12 inches af vand i swimmingpoolen, er der generelt tilstrækkelig vægt til at vide, at foringen er indstillet korrekt.

•Clamp liner til kanten af poolen. Når puljen er helt fyldt med vand, brug de klemmer, der fulgte med din pool at sikre liner til siderne af poolen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com