Døren muligheder for en 9-fods skab

May 20

Døren muligheder for en 9-fods skab

Ni fod toiletter har flere muligheder for døren. På grund af placeringen af toiletter og omkring møbler, er det nødvendigt at bruge døre, der rumme for dette. Derudover er mange skab dørkarme for bred til at berettige brugen af en normal dør og kræver en særlig dør type.

Bi Fold

Bi fold døren stilarter er et meget populært valg til nærmeste døre. Bi fold closet døre hjælpe spare plads og tillade adgang til hele skabet. Da bi fold døre ikke åbne bred, kan du placere møbler på steder, der ville forhindre en normal swingende døre. Bi-fold døre kan nemt installeres i rammen af en skabet døren uden meget ændring eller tilføjelse af hardware. Det er vigtigt at sikre, at de glidende spor er installeret korrekt. Hvis sporene er installeret forkert, dørene bliver ikke gled korrekt og vil skabe mange problemer. Bi-fold døre er typisk lavet af meget let materiale og når sporene er installeret er meget nemme at montere og vedligeholde.

Bypass

Bypass døre præsentere mulighed for at holde den plads, dørene skal åbne og tæt på et absolut minimum. Da dørene glide ind i hinanden, giver det dig adgang til begge sider af skabet på én gang. Det er ikke muligt at få adgang til begge sider på en gang. og hvis du har brug for adgang til centrum af skabet, denne indstilling ikke kan være bedst. Installation af hardware til bypass døre kan være en smule mere vanskeligt end nogle af de andre muligheder på grund af glidende spore hardware og de tungere vægt af dørene. Dog vil hardware for disse døre vare længere end bi-fold døre, idet dørene er aldrig trukket og skub naturligt fra side til side.

Yderligere indstillinger

Der nogensinde stil af døren du vælger, vil du stadig have flere andre muligheder blandt disse stilarter af døre. Begge stilarter af døre kan komme enten plain, louvered eller spejlet. Plain skrå døren stilarter er lettest at male til at matche resten af rummet, men er de mindst interessante. Louvered døre er en meget populær stil på grund af den unikke og indviklede træ arbejde af lameller. Men, louvered døre er med spørgsmål, de mest vanskelige at rengøre og male. Spejlet døre er også en mulighed, de give en illusion af et større rum og giver en unik følelse til et værelse. De skal rengøres ofte fordi de viser snavs og støv meget let.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com