Vinduet rengøring værktøjer & forsyninger

December 31

Vinduet rengøring værktøjer & forsyninger

Husholdning, rengøring og vedligeholdelse tage op en god del tid for boligejere. Med et fuldtidsjob og et travlt liv betaler at finde måder at opretholde hjemmet mere effektivt sig i mere fritid. Vinduespudsning kan være et nødvendigt arbejde, men det kan være en af de mest tidskrævende hjem vedligeholdelsesopgaver. Ved hjælp af vinduet korrekt rengøring af værktøj og forsyninger kan gøre denne rodet job lettere.

Vand

Almindeligt vand virker underværker for rengøring windows. Når du blander en lille mængde af fad vaskemiddel med en spand med varmt vand, har du fået alle dine behov til effektivt rense din beskidte vinduer. Nogle personer foretrækker at bruge vinduet sprays til rene vinduer, aftørring sæbe med papirservietter. Frustrationen begynder med de uundgåelige striber produceret ved denne metode. Vand/rengøringsmiddel blandes virker bedst når sponged på en beskidt vindue og fjernet med en squeegee. Hvis du ikke har en gummi-bladet sugefod, bruge tør, fnugfri håndklæder til at fjerne snavs og skidt fra vinduet.

Sugefod

Mindre, vindue størrelse skrabere giver en meget hurtigere måde at rengøre windows end en rulle papir håndklæder. Den højere ende modeller fungerer bedst, da de fungerer med en gummi kniv til at glide vand ud af vinduet, og du kan udskifte knivene. Skrabere skub snavs lige ud af vinduet mod kanten eller bunden for en hurtig tør-up med et håndklæde. Køb en udvidelse pole gør det muligt at nå øverste udvendige Vinduer nemt.

Fnugfri klude

Mange papir håndklæde produkter indeholder små bidder af fnug, der kan ødelægge udseendet af en frisk vasket vindue. Det er bedst at vælge fnugfri klude til rengøring af vinduer. Ved hjælp af disse klude reducerer pletter og striber. Overveje at checke afsnittet automotive i din lokale butikker. Mikro-fiber bil tørring klude vil give ekstra sugeevne og absolut ingen fnug at mar din rene vinduer.

Svamp

Rengøring et vindue med en svamp kan synes mærkeligt i starten. Men der er ingen bedre soft-rengøring værktøj til at bruge på dit vindue. Porøse gule svampe tilbyder en blød overflade med en meget lille slibefladens evne til at fjerne smuds fra rudeglas. Ikke brug tekstureret, pot-skrubber svampe på windows for at undgå at ridse glasoverfladen.

Plet fjernelsesværktøjer

Ikke undvære den ene væsentlige vinduespudsning værktøj, der hjælper med at fjerne selv de hårdeste pletter. Når fuglen scat, syreregn eller sap lander på din rude, får det bagt på glasset i den varme sol. Nemt fjerne hård oprustning med en flad skarpt barberblad. Vingerne er typisk anvendes til kantning rudeglas efter maleri. Hvis du har fået overdreven vand pletter på dine vinduer, hæld fuld styrke hvid eddike i en sprayflaske og anvendes til vinduet. Arbejde eddike i pletter ved hjælp af en svamp og derefter vaske med sæbe løsningen. Et par applikationer bør fjerne selv de hårdeste vand pletter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com